Na chwilę obecną korzystam z gamerhash ale zamierzam zmienić na Kryptex, ewentualnie postawić dedykowany Os dedykowany kopaniu krypto czyli hiveOS. Z tego co słyszałem to Linux potrafi zarobić ok 20% więcej na tym samym hardware'u niż windows.
Tak tak wiem, już się nie opłaca kopać na pc a i w ogóle kiedyś to było kurła ( ͡º͜ʖ͡º)
@awupiarz: my, przedstawiciele tagu hasztag kryptowaluty, cieszymy się że będziesz ponosił codziennie stratę i męczył swoją kartę wartą 10k pln żeby nasze sieci były bezpieczne
@rtp_diov pytałem się jej i dała mi zielone światło, ponadto aby jej to zrekompensować złożyłem wniosek o bon energetyczny + dodatek gazowy, no i jestem w kryzysie obecnie także ten... (Ona ma więcej forsy z emerytury swojej/renty syna niż ja jak pracowałem w Niemczech...)
@awupiarz: skoro dajesz hasztag monero to zainteresuj sie xmrigiem a nie jakims gamer hashem który nie wiadomo jak działa skoro otwarto źródłowy nie jest
@danct2 no właśnie spaliło mi się wejście do karty, więc skupię się na xmrig, z gamerhasha nie korzystam a korzystam z krytpexu, ciekawi mnie zresztą czy jeżeli zainstaluje oficjalną aplikacje xmrig to czy będę mieć większy hashrate? Na chwilę obecną z tym prockiem mam 18540.79 H/s, jest szansa na więcej?
@awupiarz: jesli go podkrecisz razem z odpowiednio napieciem to beda szybsze zegary i wiekszy pobor pradu wiec tak cos tam mozesz ugrac ale czy to ma sens? No to indywidualna sprawa, jak zainstalujesz linuxa na hoscie to hashrate moze byc wiekszy
Chciałbym wam tylko przypomnieć, że kupujemy kilkadziesiąt myśliwców F35 które można tak naprawdę dezaktywować z USA. Fakt, nie mają one konkurencji w swojej klasie, ale mimo wszystko xD #usa #trump
https://de.pcpartpicker.com/list/KTNQ7R
Na chwilę obecną korzystam z gamerhash ale zamierzam zmienić na Kryptex, ewentualnie postawić dedykowany Os dedykowany kopaniu krypto czyli hiveOS. Z tego co słyszałem to Linux potrafi zarobić ok 20% więcej na tym samym hardware'u niż windows.
Tak tak wiem, już się nie opłaca kopać na pc a i w ogóle kiedyś to było kurła ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kryptowaluty #krypto #kryptoheheszki #windows #windows10 #windows11 #wincyjtagow #kiciochpyta #pdk #linux #archlinux #mintos #mint #nvidia #amd #intel #ryzen #binance #metamask #coinbase #gamerhash #komputer #komputery #binance #btc #usd #euro #monero #trustwallet #revolut