Aktywne Wpisy

andot +199
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
ATAT-2 +34
Nowe osiedle 'domów jednorodzinnych' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patodeweloperka #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
#patodeweloperka #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie

źródło: image
Pobierz
Beka 2% to był ostatni dzwonek na kupno swojego mieszkania, kto mógł skorzystać z programu a tego nie zrobił, ten przegrał #takaprawda
Tak całkiem szczerze, na co wy liczycie? Na to że cena z metra spadnie w top 5 do 7-8k? Zdaję sobie sprawę że duża część z was po prostu troluje lub jest na ostrym wyparciu, ale na pewno są też osoby które szczerze w to wierzą, jak sekta. Całe szczęście że kupiłem swoją klitkę kilka lat temu, a już wtedy jęczeliście, że drożej nie będzie i kto kupi po 6-7k z metra ten debil xD
Słuchajcie się dalej wykopków to wkrótce będziecie tyłek ręką podcierać.
#nieruchomosci
dzieki za n-ty wpis z haslem przewodnim "a po nas to chocby i potop, ja kupilem taniej X lat temu i nara frajernia"
Komentarz usunięty przez autora
@wstanczyk: Czyli jeśli się taki krach powtórzy to wrócimy do cen z 2022?
@Essapierds2007: jak kupowałem swój kwadrat za 7k za metr to na tagu czytałem takie same bzdury jak dzisiaj, że tylko debile kupują na górce i lada dzień spadnie. Rozumiem być w błędzie rok albo dwa, ale ja to mieszkanie zdążyłem już dawno spłacić a na tagu ciągle te same mordy.
@Wraczek: ja licze jedynie na to żeby bk0% nie weszło, i w tym wariancie przewiduje stagnacje na rynku i kilka lat z cenami na tym samym poziomie albo spadki 5-10% max rdr. Jak ktoś przywoluje 2008 i pisze ze zaraz będzie za pół ceny to jest konkretnym debilem.
Kryzys mieszkaniowy byłby już ze dwa lata temu, ale kolejna fala ukraińców przyjechała.
Teraz jest naganianie na ostatnią górkę. Później, a może i teraz, spadki będą spowodowane demografią. Z prostego powodu: nie będzie miał kto kupować, bo nie będzie aż tyle osób chętnych na wynajem.
Każde opóźnienie bk0 może wywalić kilku zakredytowanych fliperów, inwestorów,
@Wraczek: A, to ty sobie wmówiłeś, że to są jacyś ludzie którzy mają gotówkę, tylko czekają na tyłku na spadki? Zapomniałem, że tu wykop i tutaj kazdy tylko się masturbuje do własnego ego walcząc z chochołami xd
@wstanczyk: Doskonale pamietam ten rok i wtedy bezrobocie sięgało 20%. Mieszkania były tanie bo cala gospodarka szorowała. Jak ktoś pamieta tamte czasy i mysli ze teraz bedzie to samo to ma iq subsaharyjskiego kolonizatora na pontonie