Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +198
Pije tego s--------a. Ale to dobre.
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy

źródło: image_picker_7AFCC5D2-0A01-48DF-ABB4-3461FED47DAB-10105-0000021DD28CFD95
Pobierz
WildAnimal +339
#niedzielawieczur #pracbaza #korposwiat
źródło: urlop
Pobierz@galicjanin: nie zrobiłem nawet połowy tego o czym myślałem na początku. Nie wiem jak się komuś może nudzić nie pracując xD Trzy lata urlopu byłyby lepsze.
Tak jak ja podczas 3 miesięcy wakacji xD
Nie zazdroszczę na pewno niedzieli wieczur po takim czymś, współczuję.
Nudzić to się może wyłącznie w pracy
To jest najbardziej typowe z typowych pytań w korpo. Jak byłem rok na l4 to po powrocie miałem dokładnie to samo: "pewnie się już nudziłeś", "i jak, stęskniony za robotą?", "ja to bym nie umiał tyle na wolnym siedzieć"...
Nawet nie wiem jak to skomentować. Jak ktoś ma minimum zainteresowań, to każda ilość wolnego czasu to za mało :)
@swinkapl: No ja bym się nudził, gdybym miał mieć urlop na którym siedzę w domu. Urlop=wyjazd, i to raczej za granicę, bo Polska jest na weekendowe wypady.
A nie wiem czy jestem gotowy na 3-miesięczną podróż. Najdłużej póki co wyjeżdżałem na 5 tygodni.
@swinkapl: jak zdejmiesz chomika z kołowrotka to biedny nie wie co ma ze sobą zrobić i nawet zrezygnuje z urlopu żeby znowu móc z---------ć w kołowrotku xD
źródło: ARCHIPELAG_GULAG
Pobierz@ToJestNiepojete: Formalnie. To znaczy rzuciłem wypowiedzenie żeby założyć jakąś własną działalność, ale po dwóch miesiącach szukania mojego zastępcy szef mnie zawołał i zapytał, czy serio mam już dość roboty tam i chcę swoją firmę, czy tylko potrzebuję się zresetować, bo jak tak, to on mi może dać 3 miechy urlopu i sobie wrócę. Bo z tymi ludźmi to nawet jak się trafi taki
Komentarz usunięty przez autora
Mi zawsze to się nudzi w robocie dlatego między innymi telefon w łapę i shitpostuje. Ale w życiu bym nie pomyślał że może mi sie poza robotą nudzić.