@mxala: na zawsze? Popytaj o miejscówki z grzybami, schodzę ze statku za dwa tygodnie, może zdążymy przed przymrozkami. Łysiczka lancetowata, nic innego!
@mxala: zazdroszczę, też to zrobiłem w tym roku - co prawda nie Bieszczady ale rzut wypowiedzeniem i długi urlop. No właśnie - ja żałuję jedynie, że nie wziąłem dłuższego, więc jeśli masz taką możliwość to polecam się nie spieszyć z kolejną robotą jakoś strasznie
@extraordinary_seaman: za mało się na grzybach znam by je zbierać na dziko. tym bardziej że można na spokojnie zamówić grzybnie i od razu wiesz co masz. a nie że się zastanawiasz czy to pieczarka czy borowik
@dzester: tak, już trzeba mieć kurtkę, czapkę, jak na nizinach będzie 15 stopni, to tam będzie 10 i silny wiatr. Knajp ogólnie jest tam mało, ale jest taka duża drewniana karczma i będzie otwarte.
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
#bieszczady #chwalesie #rozowypasek #gory
Komentarz usunięty przez autora
@dzester: tak, już trzeba mieć kurtkę, czapkę, jak na nizinach będzie 15 stopni, to tam będzie 10 i silny wiatr. Knajp ogólnie jest tam mało, ale jest taka duża drewniana karczma i będzie otwarte.