Wpis z mikrobloga

@Szybkalada: jak bardzo nienawidzisz Polski że popierasz trumpa i atakujesz kamalę?
chyba że mieszkasz w stanach i jesteś multimilionerem którym przy poprzedniej kadencji obniżył podatki podnosząc je klasie średniej którą próbował zabić przez całą kadencję, wtedy to zrozumiałe
  • Odpowiedz
chyba że mieszkasz w stanach i jesteś multimilionerem

@Deska_o0: nie no mordo, moze i zarabia minimalna, ale jak trump dojdzie do wladzy to wtedy obnizy podatki i raz dwa zostanie mulitmiliarderem xd
  • Odpowiedz
@harrame: trump obniżył, a w zasadzie to ułatwił obchodzenie podatków tylko multimilionerom, dla klasy średniej i poniżej w ogólnym rozrachunku wzrosły, ale wykopki standardowo walczą o jeszcze większe przywileje dla najbogatszych
  • Odpowiedz
@Deska_o0 Nie podałeś żadnych faktów xDD Stwierdziłeś tylko, wysłałem Ci dokładny opis wszystkich zmian podatkowych wprowadzonych przez Trumpa, nawet je ponumenorwałem żeby nawet ameba zrozumiała, niestety jak widać ameba jest mądrzejsza
  • Odpowiedz
Nie podałeś żadnych faktów xDD

@Szybkalada: podałem, po prostu nie wpisują się w narrację którą ci wmówiono więc je odrzucasz, nie masz problemu natomiast żeby nazywać tak populizmy które skopiowałeś mimo że nie mają nic wspólnego ze światem realnym i zapewne nawet ich nie rozumiesz
  • Odpowiedz
@Deska_o0 Ustawa Tax Cuts and Jobs Act (TCJA) podpisane w 2k17 nie ma nic wspólnego ze światem realnym? XD nie podałeś faktów machasz szabelką że Trump wykończy klasę średnia bez podania żadnych dowodów na to
  • Odpowiedz