Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

SilesianPill +42

źródło: temp_file6378168424472888662
Pobierz
źródło: temp_file504148476911389123
Pobierzchyba że mieszkasz w stanach i jesteś multimilionerem którym przy poprzedniej kadencji obniżył podatki podnosząc je klasie średniej którą próbował zabić przez całą kadencję, wtedy to zrozumiałe
Jak bardzo kochasz marxa i komunistow ze popierasz kamale?
@crystalmethh: dokładnie, troska o rosję to nienawiść do Polski
@Szybkalada: czyli to nie do mnie
źródło: SR_24.07.22_unauthorizedimmigrants_1
Pobierz@Deska_o0: nie no mordo, moze i zarabia minimalna, ale jak trump dojdzie do wladzy to wtedy obnizy podatki i raz dwa zostanie mulitmiliarderem xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Szybkalada: podałem, po prostu nie wpisują się w narrację którą ci wmówiono więc je odrzucasz, nie masz problemu natomiast żeby nazywać tak populizmy które skopiowałeś mimo że nie mają nic wspólnego ze światem realnym i zapewne nawet ich nie rozumiesz