Aktywne Wpisy

heksengerg +63

źródło: temp_file121802916722907599
Pobierz
cyconiusz +46
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.

źródło: d6137d3dd8d9793f3150c5fc71e085a2-902275271
Pobierz
Chłop co se podgrzybki i prawdziwki suszy od 23 xd a na 8 do roboty i elo. Jeszcze jako, że zdalne to od 8:30 do 10 skoczę coś jeszcze pozbierać hehe.
źródło: Zdjęcie z aparatu
PobierzŻeby się nikt nie zesrał mam przez to na myśli że prawdziwkami nazywam tylko te borowiki które mają idealny kształt i są w idealnym stanie. Zawsze tak z dziadkiem mówiliśmy xd
Jednego to normalnie jak z katalogu trafiłem. A reszta to takie pogięte kutacze xd
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJa mam ogólnie p--------e bo moja kuchenka ma ponad 20 lat. Padł termostat na termoobiegu więc muszę używać grzania góra i nawiewu z termo. Dlatego zajmie to nie 6h a 12h z przekładaniem blach góra dół. ( ͡° ͜ʖ ͡°)