Który telefon wybrać? Omnia HD ma największy EKRAN na rynku (3,7") i sprawdzonego Symbiana, ale z drugiej strony jest starszy i ma gorszego amoleda. Wave wydaje się kompletny, ale ma z kolei system Bada OS, więc może być kiepsko z aplikacjami. Obydwa telefony, wróć smartfony (jako, że posiadają system operacyjny) mają nagrywanie w wysokiej rozdzielczości HD.
@Tippler bierz co chcesz, za kilka lat i tak wszystko wróci do fizycznych klawiszów i pisania jedną ręką z T9 podczas jazdy autem. Tym wynalazkiem tak zrobisz? Nie zrobisz.
@Tippler pamiętam jak dziś jak wchodziły jedne z pierwszych smartfonów no i oczywiście HTC HD2 był po za zasięgiem finansowym więc zostawały gówniane LG ale i tak wybrałem jakiegoś gównianego Samsunga z klawiszami i kulką do sterowania bo dobre sprawdzone, ale to był syf, boże drogi.
@Tippler: Bierz Omnię. Mógłbyś też poczekać do konferencji Appla i poczekać co tam Jobs pokaże, ale nie oszukujmy się - ich użytkownicy to bogaci geje. Wystarczy spojrzeć na tych hipsterów z uniwerków. Tu jest Polska, tu się używa sprzętu dla prawdziwych mężczyzn.
@Tippler mam wave do tej pory i na swoje lata to był telefon do oporu premium, oled jest świetny, ma twarde szkło nie do zbicia, cały metalowy z wstawkami z grubego plastiku, seria Galaxy S do wersji 6 nie była tak dobrze zrobiona jak on, bardzo głupie podejście z tą badą gdy android już robił się potężny, jest szansa że gdyby miało to androida to wave byłby flagową serią samsunga po
@eeehhh apple nawet nie brałbym pod uwagę. Apple nie ma szans w konkurowaniu z nokia. To będzie produkt niszowy podobnie jak te samochody elektryczne Tesla.
@johny-kowalski: Dokładnie, nie ma to jak stara dobra Nokia. Eksplorzyn w Granie na Czekanie, tapetka wap z ostatniej strony Życia Na Gorąco i jesteś gość. Jakieś systemy porobili, jakieś aplikacje, internet tam wepchali - kogo to obchodzi? po co mi to wszystko potrzebne? Telefon to ma być do dzwonienia i smsów, od internetu to ja mam komputer proszę ciebie z Neostradą. Oni specjalnie chcą nam to wepchnąć żeby więcej na
#telefony #ankieta
źródło: temp_file2926085981229573448
PobierzKtóry lepszy?
źródło: temp_file7615631959662567356
Pobierzźródło: temp_file4397264321304378410
PobierzTym wynalazkiem tak zrobisz? Nie zrobisz.