Aktywne Wpisy
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#finanse #oszczedzanie #emerytura
Zupełnie poważnie zastanawia mnie jak niektórzy podchodzą do finansów i życia z tym związanego. Mam parę znajomych, we dwoje zarabiają okolice 20k miesięcznie, pracują zdalnie, są przed trzydziestką. Mieszkają w mieszkaniu 37 metrów, nie spłacają hipoteki, dzieci nie planują, na wakacje jeżdżą tylko na 2-3 dni bo „to szkoda pieniędzy”. Nigdzie nie wychodzą, nic nie kupują. Wszystko co im zostaje
#finanse #oszczedzanie #emerytura
Zupełnie poważnie zastanawia mnie jak niektórzy podchodzą do finansów i życia z tym związanego. Mam parę znajomych, we dwoje zarabiają okolice 20k miesięcznie, pracują zdalnie, są przed trzydziestką. Mieszkają w mieszkaniu 37 metrów, nie spłacają hipoteki, dzieci nie planują, na wakacje jeżdżą tylko na 2-3 dni bo „to szkoda pieniędzy”. Nigdzie nie wychodzą, nic nie kupują. Wszystko co im zostaje
sruba_m3 +97
Ech, dobrze wam radzę. Nie róbcie sobie gówniaka. Największy błąd w moim życiu. Jakby podsumować pięcioletni czas jaki spędził na tej planecie to najbardziej uderza dysproporcja chwil dobrych do chwili złych (oczywiście z mojej perspektywy, a nie jego), gdzie dobrych to jest jakieś 5 min dziennie, reszta to złe. Przy czym te dobre to jakieś g---o typu rozśmieszy cię, albo po prostu zrobi coś jak należy, czyli w ogólnym rozrachunku c---a warte
- jak zwykle p0laczki się zesrali, a na reddicie wszyscy grę chwalą
- recenzenci dali grze 9/10
- oni promują woke dla zysku
- to nie wina woke tylko gra jest po prostu słaba
- ja się bawiłem przy grze świetnie
- gdzie widzisz to całe woke?
- czy woke jest z nami w pokoju?
- urojenia prawakoidalne
- to tylko gra, nie musi być realistyczna (no chyba, że chodzi o kwestie LGBT+ to wtedy musi)
itd. lewacy zrobią wszystko by rozmówcę ośmieszyć, obrazić, sprowadzić do swojego poziomu (czyli gówna) i "pokonać" na argumenty. Tylko, że nie oczekuj od nich logiki, oni bazują na najniższych instynktach. Będą kłamać, kłamać i jeszcze raz kłamać.
#gry #bekazlewctwa #ubisoft #assassinscreed
- XDDD
Może ja jestem upośledzony, ale mając 26 lat na karku i grając od 22 lat gram sobie w co chce, a od długiego już czasu kupuje co chce, zamiast zakładać opaskę na oko.
No i mam prosty system do ogrywania gier/oglądania filmów lub seriali.
@orgin246:
- wciskanie wszędzie (teraz co prawie co druga postać) postaci LGBT+
- wciskanie jako głównych bohaterów "silnych" kobiet, które bardziej przypominają i z wyglądu i charakteru facetów, czyli wszystkie cechy kobiece są ograniczane, kobiece postaci nie są delikatne, ładne ani nie mają kobiecych kształtów tylko muskularne baby z kwadratowymi szczękami, które leją facetów
- ośmieszanie i umniejszanie postaciom męskim (głównie białym), często kobiety są na wysokich stanowiskach
Nie tylko zachodni gamedev ale i wschodni (domyślnie japoński) je ma. Wiem bo gram w jrpgi.
Ogólnie dużo tam napisałeś mam wrażenie o AC Valhalla. I nie wiem czy jesteś fanem tej serii czy po prostu nie lubisz tej części, ale powiem to co zawsze. To historical fiction jest. Znajdziesz
- w Brotherhood postaci kobiece są ładne, delikatne i po prostu zachowują się jak kobiety. W Valhalli zgrywają twardzieli, mają męskie fryzury i nie mają kobiecych strojów
- w Brotherhood i 2 historia toczy się w realiach historycznych, autorzy próbowali oddać taką Wenecję jak mniej więcej wyglądała w tamtych czasach, ludzie na ulicach wyglądają i zachowują się jak Włosi, nie ma
Masz niezłą fiksacje jeśli chodzi o kobitki ci powiem. Też wolę te ładne baby, ale takie bardziej skoksowane szczególnie jak się n----------ą też powinny być.
Kwestie tego jaka fabuła bardziej ci siada to jest serio kwestia subiektywna. Wyszło tyle części, że jest w czym wybierać.
M----n
@orgin246: zmieni się zmieni. Już widać, że coraz więcej ludzi ma dość tej woke propagandy, coraz więcej kanałów na YT o tym mówi, dzięki czemu coraz więcej ludzi jest świadoma tego świadoma i przestaje kupować to całe woke g---o (patrz Star Wars Outlaws). Może Elon Musk wykupi Ubisoft