Wpis z mikrobloga

Konktargumenty lewaków, gdy zarzucasz grze propagandę woke:
- jak zwykle p0laczki się zesrali, a na reddicie wszyscy grę chwalą
- recenzenci dali grze 9/10
- oni promują woke dla zysku
- to nie wina woke tylko gra jest po prostu słaba
- ja się bawiłem przy grze świetnie
- gdzie widzisz to całe woke?
- czy woke jest z nami w pokoju?
- urojenia prawakoidalne
- to tylko gra, nie musi być realistyczna (no chyba, że chodzi o kwestie LGBT+ to wtedy musi)

itd. lewacy zrobią wszystko by rozmówcę ośmieszyć, obrazić, sprowadzić do swojego poziomu (czyli gówna) i "pokonać" na argumenty. Tylko, że nie oczekuj od nich logiki, oni bazują na najniższych instynktach. Będą kłamać, kłamać i jeszcze raz kłamać.

#gry #bekazlewctwa #ubisoft #assassinscreed
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cybher2: Bardzo lubia tematyke w zakresie kałologii jak widać. I gdzie ta ich mityczna tolerancja. Ja mam tolerowac ich nietolerancje a oni kaza tolerowac swoja nietolerancje, rowni i rowniejsi bo jak nie to łejsyzm. Strasburger niech zrobi im osobny program Genderiada
  • Odpowiedz
@chlopiec_kucyk: dlaczego uważasz ze jak ktos wspomina o agendzie woke w grach to nalezy do skrajnie prawicowego skrzydla? tak wgl to skoro stanowi ono mniejszosc to dlaczego gry 'woke' maja tragiczne wyniki sprzedazowe?
  • Odpowiedz
@cybher2: czym jest woke? Bo pierwotnego znaczenia to nie ma od dłuższego czasu tak samo jak słowo "k---s". Więc wyjaśnij mi proszę znaczenie jak go rozumiesz.

Może ja jestem upośledzony, ale mając 26 lat na karku i grając od 22 lat gram sobie w co chce, a od długiego już czasu kupuje co chce, zamiast zakładać opaskę na oko.
No i mam prosty system do ogrywania gier/oglądania filmów lub seriali.
  • Odpowiedz
  • 1
czym jest woke?

@orgin246:
- wciskanie wszędzie (teraz co prawie co druga postać) postaci LGBT+
- wciskanie jako głównych bohaterów "silnych" kobiet, które bardziej przypominają i z wyglądu i charakteru facetów, czyli wszystkie cechy kobiece są ograniczane, kobiece postaci nie są delikatne, ładne ani nie mają kobiecych kształtów tylko muskularne baby z kwadratowymi szczękami, które leją facetów
- ośmieszanie i umniejszanie postaciom męskim (głównie białym), często kobiety są na wysokich stanowiskach
  • Odpowiedz
@cybher2: Dziękuje Ci za wytłumaczenie czym jest wg ciebie woke. I wg twojej definicji to praktycznie wszystko ma woke elementy.
Nie tylko zachodni gamedev ale i wschodni (domyślnie japoński) je ma. Wiem bo gram w jrpgi.

Ogólnie dużo tam napisałeś mam wrażenie o AC Valhalla. I nie wiem czy jesteś fanem tej serii czy po prostu nie lubisz tej części, ale powiem to co zawsze. To historical fiction jest. Znajdziesz
  • Odpowiedz
  • 0
@orgin246: porównaj sobie Assassin's Creed 2 i Brotherhood do takiej Valhalli.

- w Brotherhood postaci kobiece są ładne, delikatne i po prostu zachowują się jak kobiety. W Valhalli zgrywają twardzieli, mają męskie fryzury i nie mają kobiecych strojów
- w Brotherhood i 2 historia toczy się w realiach historycznych, autorzy próbowali oddać taką Wenecję jak mniej więcej wyglądała w tamtych czasach, ludzie na ulicach wyglądają i zachowują się jak Włosi, nie ma
  • Odpowiedz
@cybher2: ziomuś już w ac2 masz babe w Wenecji, która ukrywa, że jest babą. Wychodzi to u doktora ( ͡º ͜ʖ͡º)
Masz niezłą fiksacje jeśli chodzi o kobitki ci powiem. Też wolę te ładne baby, ale takie bardziej skoksowane szczególnie jak się n----------ą też powinny być.

Kwestie tego jaka fabuła bardziej ci siada to jest serio kwestia subiektywna. Wyszło tyle części, że jest w czym wybierać.
M----n
  • Odpowiedz
  • 0
No i mam dla ciebie złą nowinę. To nigdy nie zniknie bo zawsze było i będzie naginanie pewnych rzeczy pod swoje widzimisię.

@orgin246: zmieni się zmieni. Już widać, że coraz więcej ludzi ma dość tej woke propagandy, coraz więcej kanałów na YT o tym mówi, dzięki czemu coraz więcej ludzi jest świadoma tego świadoma i przestaje kupować to całe woke g---o (patrz Star Wars Outlaws). Może Elon Musk wykupi Ubisoft
  • Odpowiedz
@cybher2: po przeczytaniu tego mogę napisać tyle. Poruchaj, zjedz coś dobrego i umów się z ziomeczkami na dobre piwko. Kolejność dowolna. S----------e trochę zejdzie. Potem umów się do psychologa, opowiedz o swoich problemach i zobaczysz. Z 6-12 miesięcy i s----------a będzie już tylko mżonką.
  • Odpowiedz