Aktywne Wpisy

njay +174
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz

źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz
źródło: comment_16635697237MAX3HuGRATy0XWn5QRCad
Pobierz@dsomgi00: taaa, idealnie, żeby załapać się na rozpalanie w piecach i szczypiący w oczy smog. Na zdrowie ;)
@Kolarzino: optymalnie w sensie rano ciuchy zimowe, a popołudniu wyciągamy z plecaka ciuchy letnie, a zimowe do plecaka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yourgrandma: aż sprawdziłem, bo kojarzyłem, że jeździłem wtedy na krótko rowerem i rzeczywiście w październiku było jeszcze zajebiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: full_Pogoda_17_października_2022_temperatura
PobierzMam nadzieje ze maja dużo wolnego czasu to w zimę będą odśnieżać mi auto. Thebil3