Wpis z mikrobloga

• 5
@szalonyprogrammer1188: Mniej więcej to, że wyzwaniem jest dla niej zrobienie schabowego z ziemniakami. Gdzie całość zajmuje max 20 minut (nie licząc gotujących się ziemniaków w czasie których można oglądać TV).
  • Odpowiedz
@danoneek: szczerze to nie rozumiem o co się czepiasz, bo ktoś nie lubi panierować kotletów? Woli zazwyczaj coś szybszego robić, gdzie ta odklejka niby? Chyba masz objawy braku dymów.
  • Odpowiedz
  • 1
@nilmerg: Przecież nigdzie nie napisała, że nie lubi, tylko, że to czasochłonne. Sorry ale jeśli dla Ciebie przełożenie kotleta przez panierkę to coś trudnego to zostańmy przy gotowaniu jajek.

@kantini Co kto lubi, raz robię z mąką, raz bez. Mąka się przypala mi więc preferuje bez ;)
  • Odpowiedz
Przecież nigdzie nie napisała, że nie lubi, tylko, że to czasochłonne. Sorry ale jeśli dla Ciebie przełożenie kotleta przez panierkę to coś trudnego to zostańmy przy gotowaniu jajek.

@danoneek: Natomiast ja nie napisałem, że jest to coś trudnego, więc sam coś stwierdzasz a potem to twierdzenie wyśmiewasz. Czasochłonne nie oznacza, że jest za trudne. Przecież jasno wynika z kontekstu, że woli zrobić coś szybszego, chyba jesteś sobie w stanie wyobrazić
  • Odpowiedz