Aktywne Wpisy
jmuhha +338
Dziś są 100 urodziny mojego dziadka ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ który brał udział w wojnie secesyjnej
Melkovva_ +124
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
#friz #famemma #influencerki #youtube #gotowanie #gotujzwykopem #obiadove #obiad
@kantini Co kto lubi, raz robię z mąką, raz bez. Mąka się przypala mi więc preferuje bez ;)
@warkocz_bereniki: https://www.miejski.pl/slowo-Parzyć+herbatę xD
@kr4wy @danoneek Panowie, dla nas to nic trudnego, ale dla ktoś może nie przepadać za brudzeniem sobie rąk, ktoś może mieć małą kuchnię itd itd. Powody można by mnożyć. Tak jak wspomniałem, nie przepadam za nią, ale mam jakiś stopień wyrozumiałości :)
@danoneek: Natomiast ja nie napisałem, że jest to coś trudnego, więc sam coś stwierdzasz a potem to twierdzenie wyśmiewasz. Czasochłonne nie oznacza, że jest za trudne. Przecież jasno wynika z kontekstu, że woli zrobić coś szybszego, chyba jesteś sobie w stanie wyobrazić