Wpis z mikrobloga

@lechiffre_777: Bez wątpienia fanbase zachowuje się jak sekta. Coś pomiędzy Owsiakiem i Bartosiak. Owsiak ma status świętego przez WOŚP i nie można go krytykować np. za mieszanie się do polityki. Bartosiak mimo, że wyjaśniony za farmazony i przede wszystkim z udowodnionym plagiatem jest broniony przez akolitów bo przecież on pierwszy mówił o "sprawach".

Budda to hybryda. Rozdawaniem kasy na cele dobroczynne kupił sobie status świętego, a na drugą nóżkę ataki
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: nie oceniają kogoś bo ktoś może ciębie ocenić Budda to dobry człowiek tylko ludzie za podli zakłamani i chcieli by wszystko a jak im się nie uda to szukają winnych w innych a nie w sobie samych wasze życie was rozliczy szanuję BUDDĘ choć nigdy nie poznałem osobiście i szkoda ale mieszkając na wsi nie masz wiele mozliwości za to wspaniałych starszych ludzi od który można wiele się nauczyć
  • Odpowiedz
nieee, ja kończę z ju tjub. Kończę z Ju tjub. Już mnie tu nie będzie. Kończę z ju tjub. Ale to tak za 3 lata bo mam jeszcze w planach 30 wywiadów 9 loterii i 5 akcji w których będę pomagał ludziom
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: piszę na szybko w------e mam na wasze zasady bo od zasad są regulaminy które i tak łamiesz więc pisz z kulturą czepiasz lubisz się czepiać ludzi a jak to w sieci nie wiesz kto siedzi po 2 stronie
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: ja nie wyżywam dzieckiem nie jestem tylko oceniają chłopaka co naprawdę robi wiele dla ludzi mam swoje przekonania i jeśli chodzi o BUDDĘ będę stał murem za chłopakiem bo niczym się co robi teraz nigdy nie patrzę na przyszłość ludzi Szacun dla BUDDY 💪
  • Odpowiedz
  • 12
@DJSeba1: Twoja składnia zdań oraz interpunkcja, wiele mówi o Tobie. Śmiem twierdzić, że z rozumowaniem jest podobnie. Cóż, rzekłbym poziom podstawówki.

Nie chce Cie urażać, ale weź się lepiej za książki i naukę, bo ciężko się czyta te wypociny.

Nie zamierzam się dodatkowo tutaj rozpisywać i Cię pouczać, bo jeżeli będziesz chciał to wszystkie informacje znajdziesz. Chociaż jestem zdania, że nic do Ciebie nie trafi, nawet pomimo twardych
  • Odpowiedz