Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +438
Uzmysłowiłem sobie, że ze wszystkich polskich celebrytów, gwiazd ekranu najbardziej szanuję Ibisza.
- Prowadził masę kultowych teleturniejów i programów, które zrobiły (przynajmniej mi) dzieciństwo
- Nie spina tyłka o memy z jego udziałem, o żarty z tego że się nie starzeje, sam się z nich śmieje
- Promuje higieniczny styl życia
- Prywatnie sam jest bardzo miłym i wyluzowanym gościem, co sam miałem okazję raz się przekonać, gdy przyjechał jako konferansjer na
- Prowadził masę kultowych teleturniejów i programów, które zrobiły (przynajmniej mi) dzieciństwo
- Nie spina tyłka o memy z jego udziałem, o żarty z tego że się nie starzeje, sam się z nich śmieje
- Promuje higieniczny styl życia
- Prywatnie sam jest bardzo miłym i wyluzowanym gościem, co sam miałem okazję raz się przekonać, gdy przyjechał jako konferansjer na
sorek +34
Leon zawodowiec czyli kolejny mireczek na tym świecie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#chwalesie #niebieskiepaski
#chwalesie #niebieskiepaski
Dla mnie fabuła / historia > grafika.
#ps5 #gry
@Kravchenko: studia xD?
Kupiłbym ps5 ale obawiam sie, że niestety nie jestem stworzony do gry padem
The Invincible też ma dobrą fabułe
Ori and the Blind Fores, Ori and the Will of the Wisps
1. resident evil 7
2. alien isolation
gry skrojone pod jednego gracza, grywalność na bardzo wysokim poziomie, kosztują teraz dosłownie grosze.
Control od Remedy, wciąga niesamowicie. Świetny setup i klimat. Niektórzy narzekają, że za trudny.
Seria Metro - jedynka i dwójka dosyć słabe, ale Exodus rewelacyjny, niesamowicie wykreowany świat
Black Mesa - remake HL1, który pownien stanowić wzór dla wszystkich remaków
HALO MCC - nie każdemu przypadnie, ale nie bez powodu ma tak ogromny fanbase. Mi przypadło
Homewrold Remastered collection - RTS stawiający głównie na klimat, fabułę i wizualia, dla
Komentarz usunięty przez autora