Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
Dla mnie fabuła / historia > grafika.
#ps5 #gry
@Kravchenko jak fabuła i historia to sprawdź disco elysium. Trudno zachęcić w trzech zdaniach, bo tam się głównie czyta i rozmawia, ale gra zostaje na długo w głowie. Oprócz baldursa to jedyne 10/10 od czasów nie wiem,
RDR 2
Disco Elysium
Mafia Definitive Edition (wiem, ze remake ale duzo ludzi nie gralo / nie pamieta)
A ogólnie to ostatnie 4 lata przyniosły mało zajebistych gier, głównie rimejki. Oprócz wielokrotnie wymienianych to Demon's Souls, Resident Evil 2-4, Final Fantasy VII i Hades. Przyzwoity jest jeszcze Dead Space,
@katopa: jarasz sie tymi kronikami, bo nie grales w Enderal - to jest dopiero arcymistrzostwo. Jedyny przypadek w historii, gdzie zrobiono moda AAA lepszego niz oryginalna gra (Skyrim). Dostepne na stimie.
Jak lubisz japońskie rpg, to FF16, Rune Factory 5 i Ys X.