Aktywne Wpisy
Angmac +409
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +334
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Rozszedł się z moją mamą, gdy miałem 17 lat, ale jakiś tam kontakt jednak ze sobą mieliśmy. Ludziska to jednak skundlony gatunek
Ja jego majątku nie potrzebuję, bo poradziłem sobie w miarę i bez specjalnego wsparcia z jego strony, ale w takich okolicznościach dla zasady o należną mi część się upomnę.
Trzymaj sie mirku.
@basic_error: chcą Cię pozbawić spadku, ludzie to k---y, zwłaszcza kiedy chodzi o pieniądze
@basic_error: Pocieszający jest fakt, że sąsiedzi są spoko.
Na dniach pogrzeb, a później adwokat, niestety.
Zamiast spokojnie przejść przez żałobę, będę musiał użerać się z chciwymi kur...mi ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wolałbym rozwiązać to wszystko polubownie, wziąć rzeczoznawcę, wystawić na rynek za realną cenę i rozejść się każde w swoją stronę, ale chyba tak to się nie odbędzie. Echhhh... idę do nocnego
@basic_error: jasne jasne :) gdyby nie to to machnął byś ręką na te parę nieruchomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora