Wpis z mikrobloga

@koala667: się śmiejesz, siostry znajoma wróciła z Anglii bo tam strach dosłownie mieszkać, po 16 to nikt z domu nie wychodzi bo głupie wyjście do sklepu może skończyć się kosą pod żebra od pakisatnczyka
  • Odpowiedz
@koala667: chciałbym zobaczyc fastfoward o 200 lat, jak sami kolorowi zostaną w takim kraju to zrobią tam drugi hindustan bo nie będzie miał kto zasiłków placić
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika: Zawsze wiadomo, że podkolorowane smakuje lepiej.

Z tego, co zdążyłam zauważyć, w Birmingham cholernie dużo zależy od dzielnicy. W Warszawie też się unikało za gówniaka Pragi północ ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
masz cos konkretnego na mysli?

@mielonkazdzika: W kontekście samego Brexitu to pamiętam, że brytole bali się ruszać pewne tematy dotyczące imigrantów (słynny już gang z Rotherham i cover up tamtejszej policji). Zamiast tego sadzili na Polaków (różni rodacy tam jeżdżą, ale nikt nie boi się, że za 10 lat przejmiemy im kraj...).

Już dawno mnie tam nie ma, ale znajomi mówią, że nastroje wobec Polaków tylko się pogorszyły. Mając inne
  • Odpowiedz
się śmiejesz, siostry znajoma wróciła z Anglii bo tam strach dosłownie mieszkać, po 16 to nikt z domu nie wychodzi bo głupie wyjście do sklepu może skończyć się kosą pod żebra od pakisatnczyka

@Rozklapciocha: mogła się przeprowadzić na białą wieś, lub mniejsze miasto do dobrej dzielnicy,
Ja prosty chłop ze wsi z Polski kupiłem sam dom w jednej z najlepszych dzielnic średniego miasta w UK i nie mam żadnych problemów,
  • Odpowiedz
W kontekście samego Brexitu to pamiętam, że brytole bali się ruszać pewne tematy dotyczące imigrantów (słynny już gang z Rotherham i cover up tamtejszej policji). Zamiast tego sadzili na Polaków (różni rodacy tam jeżdżą, ale nikt nie boi się, że za 10 lat przejmiemy im kraj...).

@Urajah: jaki jest kontekst brexitu? Z tego co pisza gang dzialal grube lata przed brexitem, i policja bala sie ich ruszyc. (Ogolnie chora sytuacja.

Już dawno
  • Odpowiedz