Wpis z mikrobloga

Cześć mam pytanie bo biorę białko BioTechUSA Iso Whey Zero do tego kreatynę. I mam poczucie że stoję w miejscu od roku z postępami w sensie siły i mięśni. Czy coś byście polecili dodatkowo brać? Ćwiczę 2x w tygodniu po 1h. Mam 40 lat. I największym problemem jest brak energii… jakieś sugestie pls?
#sport #silownia #fitness #fit #kulturystyka #trening #suplementy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolonko: Ja na samej kreatynie i zwiększonej ilości jedzenia (jadłem wcześniejszej 3 razy dziennie a wtedy ok 9 posiłków dziennie) ćwicząc praktycznie codziennie w niecałe dwa lata 20kg przybrałem. Ale fakt faktem, że potem już zastój. Bez sterydów już więcej pewnie organizm nie osiągnie jak dojdzie do swojego maximum na sucho
  • Odpowiedz
@kolonko: PS. Wiem, że mało kto o tym mówi, ale sprawdź też ile błonnika dziennie wpada – serio, jak jelita są zawalone, to ani białko się dobrze nie przyswaja, ani energia nie wraca. Czasem wystarczy ogarnąć dietę pod kątem trawienia (warzywa, płatki, siemię lniane, nawet probiotyk), i nagle człowiek czuje się mniej jak zombie 🧟‍♂️ a bardziej jak gość, co może wycisnąć więcej niż swoje życie 😅💪
  • Odpowiedz