Wpis z mikrobloga

• 5
@cutecatboy Mam go chyba z 7 albo 8 la.t i w sumie to jest sprawny ale już poobdzierany z każdej strony ale w tym tygodniu w Lidlu mają być takie same na promce za 50ziko to sobie kupię kolejny żeby mieć "wyjściowy" a ten już zostanie tylko do lasu czy na ryby.
  • Odpowiedz
@PrezesKarp od małego mieszkam koło lasu, od małego chodziłem z dziadkiem na grzyby, dokładnie wiem, które zbierać a które nie. Nadal nigdy w życiu bym się nie odważył zbierać kanii, ale życzę smacznego, bo jadłem raz i są pyszne
  • Odpowiedz
  • 2
@TypowyDaltonista Ja również zbieram grzyby odkąd nauczyłem się chodzić ale nigdy nie zbierałem kani jak byłem sam w lesie bez nikogo dorosłego. Aż w końcu jak nadeszła era internetu i miałem z 17-18 lat sprawdziłem jak wyglądają sromotniki i żeby dorosłe kanie z nimi pomylić to naprawdę trzeba mieć problem ze wzrokiem bo są zupełnie inne. No ale co roku jednak ktoś myli i są z tego tragedię więc jak nie
  • Odpowiedz
  • 1
@szczebrzeszynek Rósnie tego od cholery. Jak wyszedłem z lasu to na łące w promieniu kilkudziesięciu metrów ode mnie widziałem jeszcze ze 30-40. Wziąłem ze sobą 10 takich jak na poprzednim zdjęciu. Część się suszy a 2 usmażę sobie na kolację.
  • Odpowiedz