Wpis z mikrobloga

No właśnie, że nie, bo siedząc w klatce uzyskałbyś suchą masę mięśniową – organizm by ją produkował. Tak dokładnie dzieje się u zwierząt w hodowli klatkowej, które nawet się nie obracają. Tak samo jest u człowieka.

@Konfederusiusz
Ale nie pisz bzdur ze wyglądał by tak samo bo to nie możliwe. Po to wykonuje treningi jakiejś czesci ciała żeby ja bardziej zaakcentować. Nie wiem co by roslo siedzac w klatce ale na
  • Odpowiedz
@Lewusx
Niepotrzebnie o tych szczurach pisałeś bo tutaj ludzie maja tak kruchą pewność siebie że zaraz cie zjedza za to xD

Sylwetka jak zwykle szots. Ciężko coś napisać xD
Te lapy to sa juz mega PRO jak dla mnie, albo tam tak pompa siedzi. Cała obrecz jest kozak, nogi też wielkie. Jak dla mnie te partie masz juz kompletne na 100%.
  • Odpowiedz
Z tym że żeby osiągnąć taka sylwetke jak op to trzeba z---------ć i miec wszystko dopięte na ostatni guzik.

@Sarza01: przecież pisze że wystarcza hormony dla kurczaków i będą przyrosty jak OPa to w końcu pieprzy od rzeczy czy się z nim zgadzasz? Przypomniana że chodzi o profesjonalnego kulturystę i jego przyrosty

jest dokładnie tak, jak piszesz.

@Konfederusiusz: wiem, bredzisz od rzeczy
  • Odpowiedz
@Lewusx:

@Kreation: Doceniam że chciało Ci się poświęcić czas na wytłumaczenie tego koledze. Dziękuję. :)

@Lewusx: dlaczego nie ma już tak proporcjonalnych zawodników jak Arnold? To co teraz prezentujecie jest karykaturalne,🫠a kiedys kulturysta budził zachwyt
  • Odpowiedz
@Deska_o0
Przecież napisałem tam dokładnie o co mi chodzi.

Gość bredzi. Po paru postach mozna mieć pewność.

Moje stanowisko: przy zazywaniu sterydów rosnie sie bez treningu. Sa na to badania ale z tel ich nie
  • Odpowiedz
@Konfederusiusz: fizjologia drobiu i człowieka trochę się różni. Nie brałbym tych badań za pewnik.
Poza tym popatrz jak wygląda "zawodnik", który zamiast trzymać michę i porządnie trenowac pajacuje, pomimo że bierze już kilka różnych środków w nie znowu takich małych dawkach.
No nie wygląda xD
Taką sylwetkę, to ja mam po roku przerwy od trenowania i to naturalnie

Więc w dupie byłeś i g---o widziałeś...
Saprofit - @Konfederusiusz: fizjologia drobiu i człowieka trochę się różni. Nie brałb...

źródło: comment_1631292520zhBNuQCFqAQzx52YvdaOFm

Pobierz
  • Odpowiedz