Aktywne Wpisy
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
WielkiNos +84
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
z ciebie też kawał chłopa.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Konfederusiusz
Ale nie pisz bzdur ze wyglądał by tak samo bo to nie możliwe. Po to wykonuje treningi jakiejś czesci ciała żeby ja bardziej zaakcentować. Nie wiem co by roslo siedzac w klatce ale na
Niepotrzebnie o tych szczurach pisałeś bo tutaj ludzie maja tak kruchą pewność siebie że zaraz cie zjedza za to xD
Sylwetka jak zwykle szots. Ciężko coś napisać xD
Te lapy to sa juz mega PRO jak dla mnie, albo tam tak pompa siedzi. Cała obrecz jest kozak, nogi też wielkie. Jak dla mnie te partie masz juz kompletne na 100%.
@Sarza01: przecież pisze że wystarcza hormony dla kurczaków i będą przyrosty jak OPa to w końcu pieprzy od rzeczy czy się z nim zgadzasz? Przypomniana że chodzi o profesjonalnego kulturystę i jego przyrosty
@Konfederusiusz: wiem, bredzisz od rzeczy
@Lewusx: dlaczego nie ma już tak proporcjonalnych zawodników jak Arnold? To co teraz prezentujecie jest karykaturalne,🫠a kiedys kulturysta budził zachwyt
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) dawaj na ręke mordo
Przecież napisałem tam dokładnie o co mi chodzi.
Gość bredzi. Po paru postach mozna mieć pewność.
Moje stanowisko: przy zazywaniu sterydów rosnie sie bez treningu. Sa na to badania ale z tel ich nie
Poza tym popatrz jak wygląda "zawodnik", który zamiast trzymać michę i porządnie trenowac pajacuje, pomimo że bierze już kilka różnych środków w nie znowu takich małych dawkach.
No nie wygląda xD
Taką sylwetkę, to ja mam po roku przerwy od trenowania i to naturalnie
Więc w dupie byłeś i g---o widziałeś...