Aktywne Wpisy
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
WielkiNos +84
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
On ma racje, sa badania jeszcze z przed 2000 roku które potwierdzają że przy zazywaniu sterydów anabolicznych mięśnie rosna nawet bez treningu.
Z tym że żeby osiągnąć taka sylwetke jak op to trzeba z---------ć i miec wszystko dopięte na ostatni guzik.
Co jednak nie zmienia faktu ze gosc ma
@Konfederusiusz: to już było zbyt oczywiste xD wcześniej można było jeszcze się złapać na to, co piszesz
@Konfederusiusz
No tutaj to juz poleciałeś z fantą za ostro.
Po to jest trening żeby modelować w jakieś sposób tą sylwetkę. Tak sie go uklada i tak sie go wykonuje. Jak by siedział w klatce to by
Czy kurczaki bez ruchu miały olbrzymią suchą masę mięśniową przez stosowanie sterydów?
Hodowcom nie zależało na drobiu otłuszczonym, tylko właśnie na takim z dużą suchą masą mięśniową.
Inne zwierzęta reagują podobnie, i tu ciekawostka – z człowiekiem jest dokładnie tak samo.
W dodatku sam zaczynasz wpis od obrażania i się dziwisz, że Ci ktoś coś niemiłego napisze xd
@Leniek Za 5 tygodni zaczynam.
@exystexys Zawsze byłem gruby, mam chyba tak dostosowany chód że się nie ocierają.
@Lohengrin Jeansy w Zara, a tak koszulki to większość XXL jest okej na mnie.
PS Glowna zaleta sterydow to tak naprawde szybsza regeneracja i mozliwosc n---------a na silowni codziennie choc na takim lvlu jak op
Wygląda to fajnie, ale jest turbo niepraktyczne najczęściej. To tylko moja opinia, najważniejsze, że działasz
Komentarz usunięty przez autora