Aktywne Wpisy
Mircy, przychodzę do was z prośba.
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
Znajomy jest na etapie otwierania gabinetu stomatologicznego i szuka nazwy. Chciałby uniknąć nazw szablonowych typu dentologia itd. Celuje w nazwy nietypowe ale związane z branżą. Padł np. pomysł "Biała Szuflada" *szuflada potocznie to proteza), niestety nazwa już jest zajęta.
W związku z tym liczę na wszą kreatywność i chęć pomocy.
#kiciochpyta #pytanie #dzialalnoscgospodarcza #januszebiznesu
WielkiNos +84
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
Normalnie przepisują dzis leki z fenta w polsce. Np. Plastry na ból.
Fentanyl to jest wlasnie następca morfiny - tanszy w produkcji, dużo silniejszy. Medycznie z tego co czytałem to świetny produkt. Ulica zrobiła z nim co innego.
Jak o czyms nie masz pojecia małpo to sie nie pruj jak stare szmacisko.
Komentarz usunięty przez autora
Znam dziesiątki przykładów, gdzie delikwenci walili grube dawki i co najwyżej byli duzi, ale dalej byli ulani jak k---y
@JasnyBanan
weź kretynie nie badz śmieszny. Wsadź se w dupe swoje oceny innych pajacu.
Jesli towim zdaniem trzeba byc ćpunem żeby widzieć co sprzedają w aptekach - niedorobiony jestes i
nerki mnie bolą od kreatyny, to nie dla mnie.
Generalnie uważam że żadne odrzywki nie sa jakieś super, wole sobie zrobić normalne jedzenie, reszta i tak nie dział, kreatyny nie mogę.