Wpis z mikrobloga

@JasnyBanan
Normalnie przepisują dzis leki z fenta w polsce. Np. Plastry na ból.

Fentanyl to jest wlasnie następca morfiny - tanszy w produkcji, dużo silniejszy. Medycznie z tego co czytałem to świetny produkt. Ulica zrobiła z nim co innego.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sarza01 nie no pewnie, dlatego w pierwszym komentarzu zaznaczyłem, że to tylko moja opinia i podkreslilem, że fajnie, że po działa i widać efekty. Dla mnie samo to, że ktoś ma pasje już zasługuje na szacunek obojętnie czy zbiera znaczki, czy podnosi tony na siłowni. Wszystkiego dobrego Kokonie 🤜🤛
  • Odpowiedz
fizjologia drobiu i człowieka trochę się różni. Nie brałbym tych badań za pewnik.

Poza tym popatrz jak wygląda "zawodnik", który zamiast trzymać michę i porządnie trenowac pajacuje, pomimo że bierze już kilka różnych środków w nie znowu takich małych dawkach.

No nie wygląda xD

Taką sylwetkę, to ja mam po roku przerwy od trenowania i to naturalnie

Więc w dupie byłeś i g---o widziałeś...
  • Odpowiedz
I ja sie z nim zgadzam. I tu juz nie chodzi o opa - on to robi na poważniej i na pewno ma wszystko zaplanowane. Ale jak patrze na siebie, 15 lat treningu - od 5 prawie nie rosnie waga. W pewnym momencie kazdy kilogram to jest rok albo dwa ciężkiego z--------u. I żeby zrobić te 90kg to musiałem przrz 7 lat wypruwac sobie żyły na treningach. Trenować po 4 razy w
  • Odpowiedz
@Eremites: mógłby nawet trzymać michę, co z tego że by może urósł jak dalej wyglądałby jak g---o...
Znam dziesiątki przykładów, gdzie delikwenci walili grube dawki i co najwyżej byli duzi, ale dalej byli ulani jak k---y
  • Odpowiedz
Następny ćpun, won na czarno

@JasnyBanan
weź kretynie nie badz śmieszny. Wsadź se w dupe swoje oceny innych pajacu.

Jesli towim zdaniem trzeba byc ćpunem żeby widzieć co sprzedają w aptekach - niedorobiony jestes i
  • Odpowiedz
@monox12
nerki mnie bolą od kreatyny, to nie dla mnie.

Generalnie uważam że żadne odrzywki nie sa jakieś super, wole sobie zrobić normalne jedzenie, reszta i tak nie dział, kreatyny nie mogę.
  • Odpowiedz