@Myszka_ Paulinka to głupiutka dziewczynka, do tego trwała przyklejona do Ekipy, ta wydaje się być cwana a mini najman jest teraz w zasadzie nikim z pustymi followami. Też obstawiam, że będzie tak, jak piszesz - przemieli go się skończy wielka miłość.
@Aokx: I dlaczego tak uważasz niby? Ogólnie wykopki to mają jakieś odklejone myślenie o związkach. Ale to jest miejsce w którym jak laska ma tatuaż albo nie jest młodsza od faceta swojego 10 lat według przegrywow to się nie nadaje ( ͡°͜ʖ͡°)
Ta dziewczyna to Ata z 2 sezonu #hotelparadise. Była już w telewizji, ma swój salon. Nie potrzebuje ani kasy ani zasięgów bo podejrzewam, że ona tej kasy ma więcej od niego. XD
@TopowyJanusz: Poza hejtem zaczałem sobie wyobrazac ze ona ma jakis chory f----z i na mietenie go dojedza jako kobiecy pdf. To by była dziwna historia z happy endem xd
@KeepGoingBaby: pokrętna logika, co ma prawo do bycia w związku do nieatrakcyjności fizycznej i widocznej wady genetycznej. On nie jest niski, tylko jest karłem. Tylko specyficzne kobiety się nim zainteresują
Moja wieś stała się nareszcie Europejska zgadza się, julka wyjechała na studia i po półtora roku wróciła do rodziców z czarnym bombelkiem xDXDXDXDXDDXD k---a to tak stereotypowe, że aż śmieszne #p0lki #logikarozowychpaskow #studbaza #mokebe #blackpill #redpill
#minimajk #famemma #friz
źródło: temp_file5664226979745283565
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Aokx: I dlaczego tak uważasz niby? Ogólnie wykopki to mają jakieś odklejone myślenie o związkach. Ale to jest miejsce w którym jak laska ma tatuaż albo nie jest młodsza od faceta swojego 10 lat według przegrywow to się nie nadaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Myszka_: zaraz, zaraz to on nie może być w związku bo jest niski itp?
co on jest temu winny że się taki urodził