Aktywne Wpisy
scorp_gfx +265
tych wroclawskich gastronomow juz posralo do reszty z tymi cenami xD
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
Koledzy i koleżanki, polecicie jakąś gre FPP/TPP na 20-30h? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie jakiś sandbox typu RDR, CP2077, Days Gone, Bordery czy Far Cry... coś bardziej korytarzowego powiedzmy, w stylu Silent Hill nowego?
#gry
#gry
Z tego nie da się korzystać. Kupujący nie może nic znaleźć, a sprzedający na allegro notują spadek wyświetleń. Żeby tego było mało, z samego serwisu odechciewa się korzystać kiedy 1 ten sam produkt dzielony jest na 6 bo każdy sprzedający przypnie pod inny duplikat. A potem Allegro je grupuje (na głównej sortowanie po cenie NIE DZIAŁA XD)
Nie wiem kto to zaprojektował, potem testował, a potem zatwierdził.
Brawo.
#allegro #uxdesign #uidesign #korpo
@Myszo: a skąd wiesz że jest najtańszy? Tak się składa że mi tego nie wprowadzili, a mojej mamuśce już tak. I z ciekawości szukałem czegoś u siebie, i od razu miałem najtańsze, a szukałem w tym nowym systemie, i tego najtańszego nie bylo xdddd
@NikczemnyJudasz: Otóż nie tym razem :D