Wpis z mikrobloga

• 0
@yahoomlody: nie czuję potrzeby by o dorobkach życia mówić na forum. Ja nie mam kanału na yt nie żyje z publicznych filmów. Także widzisz nie pytaj głupio bo w realu odpowiedz by ciebie głupio zaskoczyla.
  • Odpowiedz
@Dzikamery: chłopak jest jaki jest, ma sobie strzelić w głowę, bo jest szarym, a nie ponadprzeciętnie zarabiającym i wybitnym człowiekiem? Wyleciał z Kambodży i po co go śledzić, nic ciekawego uniwersum nie ma do zaoferowania, to bohater do zakopania. Niech sobie żyje jak chce, who cares
  • Odpowiedz
@Dzikamery: A to już nie można się powygłupiać? Bo jakaś @Dzikamery powie, że nie jestem mężczyzną tylko jakimś niedojrzałym piotrusiem panem? xD

Nie obraź się, ale teraz zachowujesz się jak ten p--------y ormowiec, od którego Filip uciekł bo też mu gadał jak ma żyć.

Teraz Filip jest wolny, robi to co lubi, ubiera się w to co chce, chodzi swoimi drogami. Udowodnił na przekór hejterom, że jednak podejmie się pracy i
  • Odpowiedz
@Dzikamery no jest sobie taki filip, ma czapkę pikachu, pracuje i zbiera karty. I gdzie problem jest twoim zdaniem, to nie 1800 tylko 2024 i jak chce tak żyć to niech tak żyje ¯\(ツ)/¯
Lepsze to niż ormowiec czy gapcio prawdziwi mężczyźni zalani w trupa 24/7
  • Odpowiedz