Wpis z mikrobloga

nie moja bajka, jak czopki.

@Zielony34: bo choppery w Polsce są bardzo mało popularne, szczególnie przez brak zawieszenia na przednim widelcu (co nie jest zbyt fajne na polskie drogi).
  • Odpowiedz
@MrDracek: Wiesz co, nie zagłębiałem się w przyczyny. Bardziej chodzi mi o całokształt, od wyglądu przez prowadzenie, oraz - często samych użytkowników, którzy lansują się na kimś, kim nie są, a chcieliby wyglądać [;
  • Odpowiedz
@Zielony34: to jest bardziej chęć posiadania gadżety niż lans: niski, 2cylindrowy motocykl z przednim widelcem mającym z 1.5 metra przez co promień skrętu jest jak w tankowcu, z małym brakiem i brakiem amortyzacji (często na obydwu osiach). W Polsce takie coś praktycznie nie nadaje się do jazdy dlatego ludzie zaprzestają na cruzerach i ich jednak karykaturalnie nie modyfikują.
  • Odpowiedz
  • 0
@MrDracek: w sumie to ciekawe, ja miałem wyobrażenie takie że na emeryturę kupie sobie takiego krążownika, nie przemyślałem nigdy że to zawieszenia z przodu może nie mieć praktycznie
  • Odpowiedz
nie przemyślałem nigdy że to zawieszenia z przodu może nie mieć praktycznie

@mechatronics: krazownik to nie chopper - w krazowniku masz w miare normalne i komfortowe zawieszenie. Chopper za to jest tym amerykanskim wymyslem aby wszystko pozmieniac i zrobic bardziej surowy, przerobiony motocykl.

ja miałem wyobrażenie takie że na emeryturę kupie sobie takiego krążownika

@mechatronics: to jest bardziej zalezne nie od wieku, ale co bedziesz robic - jezdzic
  • Odpowiedz