Wpis z mikrobloga

Polecicie jakiś sklep w którym można w dobrych cenach nabywać przeróżne alkohole? (głównie w----y, wina, rumy)
Zazwyczaj robię zamówienia po kilka sztuk z winnicy Lidla, ceny w porównaniu do nocnych wiadomo, że są ok, ale jak spojrzałem na konto to kilka k już tam wydałem i zdałem sobie sprawę, że przy takiej kwocie może jest jakiś tańszy sklep lub z większym wyborem

#warszawa #a-----l #w----y #pijzwykopem
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChillExecutiveOfficer: Nie sądzę, że przepłacasz. Dzisiaj w Lidlu jest promocja -40% za drugą w----y. A na winnicy i tak mi taniej wyszło. Myślę, że w specjalistycznych sklepach jest jeszcze drożej. Chyba, że chodzi o większy wybór - to ok. Ale sprawdziłbym Dużego Bena i Szczyrbę Alkohole bo często na Pepperku są dobre promki.
  • Odpowiedz
Tak jak wyżej wspomniane
-dom w----y ma najtańsze ceny w detalu (ale wysyłka darmowa od bodajże 700 zł więc trzeba nazbierać zamowienie)
-duzy ben ma najlepsze promki (ostatnio była promka 3za2 np na cały asortyment więc biorąc 3 drogie butle to już wychodziło konkretnie licząc średnia cenę za sztuke)
Też zamawiałem do tej pory głównie z winnicy ale mimo wszystko te dwie opcje wygrywają
  • Odpowiedz