Aktywne Wpisy

Niedobry +243
Kolejny dzien szczucia jednych na drugich przez trolla. Ten profil codziennie cos wynajduje zeby jedna grupe napuscic na druga. Wolam #moderacja bo moze w koncu cos daloby sie zrobic... Jak nie "psiarze" to "julki" jak nie julki to kobiety vs mezczyzni itd itp...
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Doslownie codziennie ta sama, gowniana zagrywka.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

źródło: 1000018296
Pobierz
Wontensso +50
8,5 miesiąca po przeszczepie włosów. Stambul, 6000 graftów (1 sesja, dużo ale zaufałem i wziąłem na klatę ryzyko)
Zdjecia w komentarzu.
#przeszczepzwykopem
#przeszczepwlosow
#lysienie
Zdjecia w komentarzu.
#przeszczepzwykopem
#przeszczepwlosow
#lysienie

źródło: Zrzut ekranu 2024-08-8 o 12.16.02
Pobierz
Do czego służy portal wykop.pl? Oczywiście że do siania nienawiści, szerzenia fejków, polaryzacji społeczeństwa, budowania oblężonej twierdzy u najbardziej naiwnych. Szczegóły ich strategii na końcu. To kolejne takie znalezisko (ostatnio opisywałem dźgnięcie nożem w Gdyni gdzie strategia była ta sama, a to porachunki arkowców). W załączniku kilka "najwyżej" ocenionych wypowiedzi. Wołem też kilka kont spośród setek komentarzy i zachęcam do lektury.
Było takie nagranie wklejane kilka razy jako duplikat w psychiatryku na głównej:
https://wykop.pl/link/7531555/pomoc-w-rozladowaniu-palety-sprzed-zabki/
Poniżej wymienieni świadomi użytkownicy serwisu wykop.pl w piękny sposób siali nienawiść wobec tego co im pasowało (od murzynów do gruzinów przez ukraińców) opartą na ich chłopskim rozumie bo ktoś nagrany kamerką samochodową kradł z palet. Tymczasem okazuje się że to nasz wspaniały rodak.
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/To-Polak-kradl-z-palet-przed-Zabka-Trafil-w-rece-policji-n193924.html
@Moderacja @m__b @a__s
Pamiętajcie do czego jest wykorzystywany Wasz portal, na co dajecie przyzwolenie podlewając ten psychiatryk na głównej kiedy przeliczacie rogale z reklam.
Tu mój poprzedni post z podobnego rodzaju sianiem dezinformacji i nienawiści na Waszym portalu:
https://wykop.pl/wpis/77622667/na-glownej-jak-to-na-glownej-zlot-botow-i-trolli-z
Jak działają pisboty i konfoboty? Sprzyjają tworzeniu tzw. oblężonej twierdzy czyli:
1. Kreowaniu obrazu zagrożenia: Politycy mogą przedstawiać przeciwników politycznych lub pewne grupy społeczne jako bezpośrednie zagrożenie dla wartości, stylu życia lub bezpieczeństwa wyborców.
2. Wyolbrzymianiu konsekwencji: Podkreślanie katastroficznych scenariuszy, które rzekomo nastąpią, jeśli przeciwna partia dojdzie do władzy.
3. Polaryzacji społeczeństwa: Dzielenie ludzi na "swoich" i "obcych", co wzmacnia poczucie przynależności do grupy i strach przed "innymi".
4. Wykorzystywaniu mediów: Rozpowszechnianie selektywnych lub zmanipulowanych informacji, które podsycają lęk i niepewność.
5. Obiecywaniu ochrony: Prezentowanie siebie jako jedynego gwaranta bezpieczeństwa i stabilności w obliczu rzekomych zagrożeń.
Takie działania mogą prowadzić do zwiększonej mobilizacji wyborców, ale jednocześnie przyczyniają się do pogłębienia podziałów społecznych, wzrostu nieufności i osłabienia demokratycznych procesów. Jad zostaje wypuszczony, nikt nie bierze za to odpowiedzialności. A słupki wyborcze mogą urosnąć.
Dlaczego to piszę? Może ktoś sobie nie zdaje sprawy jak cały mechanizm działa. A to wszystko polityka.
@TalRash @Shigan @Sowa440 @3majmipiwo @winter1986 @Turbonekro @MaxWalonkoo @szahmatt @Tooca_rev @cyganztorunia @pikachu-2137 @jorgen-fiorgen @OscarGoldman @emq1 @Zxr9 @QuickCharger @Czekolatka @ijones @kamz_4con @ATAT-2 @Widur @statystyczny-kowalski @omgzpwnd @HeniekZPodLasu @nixodus @Armazi @Koziom @2mad4u @jednorazowka
#szury #szuryzglownej #bekazpisu #bekazpodludzi #bekazprawakow #wykop #moderacjacontent #moderacja #rasizm #antypolonizm #nienawisc #fakenews #pis
źródło: SCR-20240927-ldof
Pobierz@OscarGoldman: Głębia barwy przesterowała jej przetwornik :)
No chyba że mi wytłumaczysz tu i teraz dokąd chcesz deportować Polaka?
@StalowyRoman: Gdy pisałem tamten post facet nie był znany z narodowości ale wyglądał na ciapatego. Ogólny pogląd wyraziłem, że za przestępstwa (a tu była kradzież w miejscu publicznym a więc przestępstwo o charakterze chuligańskim, oscentacyjnie) w Polsce obcokrajowcy
@StalowyRoman: nienawiść Romanie to bym szerzył gdybym nawoływał do bicia i zabijania ale gdy piętnuję fakt popełnionego przez obcokrajowca pospolitego przestępstwa i konieczność szybkiego pozbycia się ze społeczeństwa ryzykownego obcokrajowca, to to jest po prostu przezorność. Ale ludzie zacietrzewieni ideologiami tacy jak ty niestety tego nie potrafią objąć rozumem.
@StalowyRoman: heh?
Trzymaj tak na zapas kolego drogi, choć nadal liczę że udajesz. Nie wiem ile masz lat, ale zdaje się że ominęły Cię zajęcia
@StalowyRoman: dla ciebie czego bym nie napisał będzie bzdurą albo kłamstwem. To właśnie charakteryzuje ideologiczne myślenie.
@kamz_4con: Dobrze, więc przeanalizujmy Twój komentarz. Brak znaków przestankowych i błędy pozostawiam bez zmian.
a czemu mnie nie ma na screenie? tak gratis mnie dorzuciles lewaczku za zasługi dla powrotu do normalności i logiki?
Pamiętajcie lewaki, są dwie płcie, zaufajcie nauce, genetyki nie przeskoczycie !