Aktywne Wpisy

alverini +446
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza

źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +19
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?

źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz
Byłem w sklepie specjalistycznym, przewidziałem budżet 3-4k, ale za 5k proponują mi:
Pro-Ject T1 + Pioneer SX-N30AE oraz kolumny Cambridge Audio SX60. Mogę ewentualnie zejść ze wzmacniacza 1k w dół do A-10AE ale nie ukrywam że funkcja WiFi/bluetooth mi odpowiada do puszczania czegoś ze spotify.
Czy taki zestaw będzie ok? Ten project ma wkładkę Ortofon OM5e - więc chyba nieco lepsza niż w tych budżetowych? #audio #hifi
@KromkaMistrz: możesz poszukać zawsze używanych kolumn. Bardzo często w budżecie jaki chcesz wydać za nowy, dostaniesz dwie a czasami trzy klasy wyższe używane.
pamiętaj, że w salonach mają (a na pewno próbują osiągnąć) idealne warunki odsłuchowe z najlepszej jakości źródeł, nagrań.
Musisz też zadać sobie pytanie czy będziesz w stanie zapewnić odpowiednią instalacje dla danego zestawu w swoim miejscu odsłuchowym. Przede wszystkim wielkość, budowa kolumn (otwarte / zamknięte, umiejscowienie ew portów BR względem ścian i ich