R---------a mnie to że foodtruck to w zamyśle tanie żarcie serwowane za grosze bo nie masz lokalu, kelnera i zastawy tylko kupujesz za drobne i w---------z na chodniku a w naszym kraju jest to tak celebrowane i trendy że hamburger w papierku w takiej ciężarowce kosztuje wiecej niż w knajpie xD #jedzenie #takaprawda #polska #foodtruck #pracbaza
@lubaxd: masz pretensje do podludzi że są podludźmi? Chłopie ja szczam ciepłym moczem n wszystkie food truck choćby serwowały trufle z szampanem za 10 zł. Brud ,syf kiła i mogiła .
@lubaxd: Nigdy w życiu niczego nie kupiłem w foodtrucku. Ceny jak w lepszej restauracji, a żarcie typowo tanie. Na głowę bym musiał upaść(i to tak mocno, parę razy) żeby tam coś kupić.
@vieniasn: zawsze ten sam argument, a co to mnie interesuje, że sezon jest krótki? co zatem robi przed resztę roku? nazywajmy to po imieniu, że jest to zwykła pazerność i też w pewnym sensie przedsiębiorczość, bo typowo dostosowanie pod nasz rynek, polacy to lubią, będą to żreć i będą bronić że to normalna cena
@lubaxd Sprzedawałbyś bułkę z musztardą i dobrym mięsem i frytkami? Julki i Oskarki tego nie kupią, bo to za mało ekskluzywne. Im trzeba to samo sprzedać w innej nazwie i drożej, by nie wyszło przypadkiem, że to ze składników z Makro.
@Aokx: nie kupuję, co nie zmienia tego, że mam prawo się wypowiedzieć, że ceny w foodtruckach są odklejone. To że p0lacy lubią być j----i w dupę, żeby pokazać, że ich stać to inna sprawa
@lubaxd na studiach jadłem często burgera z food trucka no ale wtedy to był wypierdziany samochód z burgerem za 3,50zl który pani odgrzewala w mikrofali a nie fancy Pasibus za 50zl xD
Idea food tracka była taka, że dostawało się jedzenie dobrej jakości ale w niższej cenie ze względu na warunki w których to jedzenie dostajemy. I teraz niech ktoś mi wytłumaczy fenomen tych food tracków gdzie kupuje jedzenie drożej niż w knajpie wm której mogę usiąść, odlać się i umyć ręce...
@lubaxd W Stuttgarcie pod moją pracą codziennie o 12:00 rozstawia się foodtruck z kurczakami z rożna i frytkami. Zestaw 1/2 kurczaka i frytki kosztuje 4,50€ i mimo codziennie dużej kolejki do przyczepy, obsługa jednej osoby nie trwa dłużej niż 20 sekund. Tak powinien wyglądać foodtruck
@lubaxd: pamiętam jak zaczęła się moda na foodtucki. Wszyscy znajomi krzyczeli z zachwytu jaka wspaniała inicjatywa, jakie dobre jedzenie, kuchnie świata, no żal nie pójść. Poszedłem zatem na kolejny "festiwal" i się tylko w-------m xD
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
źródło: 398bb25568a5c4e51923befccdc8dd164525722338a99098ec5a8e5afccfc66a
Pobierzsojaki kupią
Płacicie premium za florę bakteryjną- gdzie fudtrakowiec na takim zlocie myje ręce po sraniu?
JA JESTEM KIMŚ KUPIŁEM BUŁKĘ POLAKU
Komentarz usunięty przez moderatora