Wpis z mikrobloga

@Edyward no debil, przecież jak tak zrobią dwie osoby a trzecia i czwarta nie to będzie miał bardziej p--------e bo sam nie będzie wiedział że brakuje, w życiu w takim gównie nie pracowałem ale z tego co rozumiem to półki nie wypełnione na max to duże no-no a w ten sposób sam sobie likwiduje opcje na korekcje
  • Odpowiedz
@Edyward: chciałem wysłać to do żabki ale typ chyba to zdjął ze swojego konta więc nie wiem czy będzie inba. Zresztą szeregowy pracownik ktory to zobaczy i tak nie bedzie eskalował
  • Odpowiedz
@Edyward: jakby nagrał ten sam filmik w formie prośby, aby klienci tak robili, bo mu to ułatwią pracę i szybkość obsługi klientów to nie wyszedł by na buca.
  • Odpowiedz
@Edyward: jakbym może pracował dla tej firmy która produkuje te energole i mi dobrze płaciła to bym przysuwał je w ramach lojalności xdd ale tak jako random to w------e to ich praca
  • Odpowiedz
  • 0
@editores

>wie jakie to było w---------e

@xPekka: Skoro w-----a was sprzedaż, to tzreba wszystko ładnie ułożyć i nie wpuszczać niszczących wszystko klientów.

Tak głupiego przysrania się dawno nie widziałem xD myślałem z 5 minut jak ci konstruktywnie odpowiedzieć, ale na takim poziomie rozumowania mogę ci tylko napisać: jesteś debilem
  • Odpowiedz