Wpis z mikrobloga

Mirki, jestem w Krakowie, jak obecnie stoi rynek kebabowy? Jaki jest najlepszy? 2 lata temu byłem to Jamra królowała. Dalej jest najlepsza czy jest coś dobrego?
#krakow #kebab
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czaari: Jamra (ostatnio jadłem i nadal top) i Shawarma Klub Haus (ale iść popołudniu, bo wieczorami potrafią już na nierównym poziomie serwować) moje ulubione. Do sprawdzenia Keblab na Starowiślnej, bo właśnie u Bez Farmazonu widziałem polecajkę i mięso rzeczywiście wyglądało spoko.
  • Odpowiedz
@metalfaceee: @niemodnie @Pasiak420 @czaari: przepraszam ale ciężko jest "królować" w tak słabej kategorii jaką są kebaby Krakowskie ¯\(ツ)/¯ Nie ma kebaba który byłby rzeczywiście wybitny. Na Warszawskiej kręci gość w pojedynkę (sultan) - ma zawsze wszystko świeże, wyraziste sosy ale mięso kupne. Zawsze jak mam wybór żeby iść do jamry czy do niego to wolę zjeść u niego. Ale jakbym miał kogoś obcego zaprosić to chyba
  • Odpowiedz
@czaari byliśmy ostatnio w Jamrze i niestety skończył się grill więc został nam ruszt i szczerze to było mocno słone, ale nie różniło się od kuli mocy. Może ten grill jest u nich najlepszy, nie wiem. Ale zaraz obok jest coś co nazywa się wół kura i buła (?) i tam ich ruszt widać że jest kawałkami prawdziwego mięsa. Byliśmy zadowoleni.
  • Odpowiedz
@czaari: shawarma klub haus tylko nie rollo bo kapusta zgrzana imo, na miejscu najlepiej bo butelki z sosem.
dzis zamowile mz jakiegos Łoś Kebab to k---a surego kurczaka dostalem calkowicie
  • Odpowiedz