Aktywne Wpisy
CH3j +134
kisiel23 +152
Nawiązując do wpisu z marca
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.
Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4.
Wszedłem do rury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie faktycznie zakręcała, było tam małe pomieszczenie z drabinką która prowadziła to studzienki. Pewnie wychodzi na autostradzie albo gdzieś obok, wolałem nie sprawdzać żeby mi tir głowy nie urwał.
Dalej była już nie rura tylko bardziej kanciasty kanał który wychodził pomiędzy s86 a a4 w stronę Krakowa. Poszedłem "w górę rzeki" przez trawę i błoto i doszedłem do drugiej rury pod a4.
Pamiętaj też, że spod prali często coś wycieka (bo się filtr zatka) - raz zaleje płytę i koniec, spuchnie
@ChristianHorner: na rynku chyba nie ma żadnej pralki która fabrycznie nie ma nóżek tłumiących/gumowych w standardzie.
@kwanty proponuje naprawić pralkę
@magnussen: Poszukałem w sieci i (ku mojemu zdziwieniu) są pralki do zabudowy. Ale nie wiem czy są przeznaczone do stania powyżej czy muszą być na podłodze - poszukaj w instrukcji obsługi.
Zmywarki są przeznaczone do zabudowy i mają izolowane termicznie boki (żeby nie rozgrzewać szafek obok), są hermetyczne z tyłu/boku
@ksiak: Żona ma jakieś puchate swetry - zdarza się, że zapchają filtr i jak zapomnę o czyszczeniu filtra to się wyleje. To nie jest problem ale jakbym miał taką pralkę w szafie to jedno zalanie i szafa zrujnowana - to się po prostu może zdarzyć.
Tak samo ze zmywarką - tylko u mnie zmywarka ma zabezpieczenie. Pod spodem jest tacka z czujnikiem. Jeżeli coś
@kwanty: Jak wyżej, 15 lat, nigdy. Złe użytkowanie pralki najprawdopodobniej, ładowanie ponad stan itp.
@ksiak: No widzisz... czyli licząc nas razem, ryzyko wylania z pralki występuje w 50%. Wystarczy raz i szafka jest zniszczona.
Pic rel xd