Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +86
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#nieruchomosci #polityka #humorobrazkowy #deweloperka #rysujzwykopem #tworczoscwlasna #satyra i mój tag: #satyrysta
źródło: temp_file3624932727158963493
Pobierz@satyrysta_satyryk_artysta: bo kosztuje to dosłownie 2 promile naszego budżetu i każdy na tym zyskuje oprócz ludzi którzy i tak nie zamierzają kupić mieszkania.
Ja ostatnio zainwestowałem w indyki, proszę rząd o przeznaczenie skromnych 2 promili budżetu na wsparcie branży indyków.
Każdy na tym zyska oprócz ludzi którzy i tak nie zamierzają kupić żadnego indyka.
@TurboDynamo: Tymczasem fakty będą takie, że ci co skorzystają wyjdą na zero, deweloperuchy i banki zyskają, a reszta społeczeństwa straci xD
@kampaw: to są ludzie którzy mają już mieszkanie więc tym bardziej wzrost cen jest pozytywny żeby nie mogli kupować ich w nieskończoność
@CzajnikZniszczenia: ci coś korzystają to wyjdą do przodu na kilkaset tys na odsetkach(nawet przy wzroście cen). Ale co tu tłumaczyć, wykopki nie umieją liczyć
@munioman: fałszywa analogia, nieważne ile chochołów stworzysz dalej nie masz argumentów więc musisz tworzyć jakieś idiotyzmy.
@TurboDynamo: o, to tak jak ty i rząd z pomysłem pompowania jednej branży kosztem wszystkich podatników xD