Wpis z mikrobloga

#odyn #yanek #korsir #odkrywcagoblin
Pisałem ostatnio, że żydzpasji jest przekonany o swojej zajebistości i że ludzie wpłacają donaty, bo chcą go oglądać.
Na foto odpowiedz tego żebraka na zadane mu pytanie o zbiórkę na Chorwację gdy inni robią zbiórki dla powodzian. Ogólnie mam wrazenie, że wykop przeniósł się na YT ;) Jest kilka dobrych komentarzy. Ciekawe ile z nich ukrył?
Dostało się też Goblinowi, bo "kampery na tiptop buduje się rok albo dłużej, a w pół roku to robią amatorkę" :) Akurat Goblin wstawił filmik o tytule "budowa kampera w kilka dni" ;)
Żebrak na live powiedział, że ma ochotę budować kampery, ale w odcinku powiedział, że jego kamper jest zrobiony "jakkolwiek" :)
Goblin, Andrzej z majowanie, kpt. Przyczepa, Odyńce, Korsir i inni mogą już zwijać interesy. Teraz jedynym słusznym warsztatem kamperowym będzie "kamper z RODos". Sklep z gratami do kamperów pewnie też otworzy :)
Sprawiedliwy_Turbohejter - #odyn  #yanek #korsir #odkrywcagoblin
Pisałem ostatnio, że...

źródło: Screenshot_2024-09-27-04-35-57-210_com.google.android.youtube

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Daj spokój, to nawet nie warto strzępić ryja.
Te dwa brudasy, nieroby i złodzieje (bo jak inaczej nazwać kogoś, kto okrada inne Państwa - nie wykupując obowiązujących na ich terenie pozwoleń) są idealną wizytówką Polski.
Ogromne brawa dla rodziców tego czegoś. Musi ich duma rozpierać, że wychowali takich wartościowych obywateli.
  • Odpowiedz
@martin-dabrovsky: taki kamper jak robi goblin to da sie w tydzien zrobic pracujac po te 8h dziennie. Janek liczy rok bo on buduje po 2h bo zmęczony po tym jest i musi odpocząć. On zawsze wymówkę sobie znajdzie żeby ukryć prawdę - on nie zrobił kampera na tip top bo nie miał funduszy, taka prawda
  • Odpowiedz
Janek nie rozumie że ktoś może mieć doświadczenie, pracowników, przyszykowany materiał itd.
U Goblina dobrze to widać - przyjedzie bus to tam w pierwszy/drugi dzień jest połowa zrobiona. Na ostatnim odcinku pokazywał nawet że mieli już meble zrobione które tylko prymontować trzeba NO ALE kampera sie robi minimum rok, inaczej to amatorka XD
  • Odpowiedz
@Dejwor: oczywiście, że to nie przymus, ale ze zwykłej elegancji mógł się wstrzymać z żebraniem na kilka dni, choćby po to żeby uniknąć nagonki.
Mam nadzieję, że widzowie będą mądrzeli nadal, bo wczoraj na live zebrał 100 z 500, które chciał wyciągnąć z emerytur i rent Grażynek :)
  • Odpowiedz