#odyn #yanek #korsir #odkrywcagoblin Pisałem ostatnio, że żydzpasji jest przekonany o swojej zajebistości i że ludzie wpłacają donaty, bo chcą go oglądać. Na foto odpowiedz tego żebraka na zadane mu pytanie o zbiórkę na Chorwację gdy inni robią zbiórki dla powodzian. Ogólnie mam wrazenie, że wykop przeniósł się na YT ;) Jest kilka dobrych komentarzy. Ciekawe ile z nich ukrył? Dostało się też Goblinowi, bo "kampery na tiptop buduje się rok albo dłużej, a w pół roku to robią amatorkę" :) Akurat Goblin wstawił filmik o tytule "budowa kampera w kilka dni" ;) Żebrak na live powiedział, że ma ochotę budować kampery, ale w odcinku powiedział, że jego kamper jest zrobiony "jakkolwiek" :) Goblin, Andrzej z majowanie, kpt. Przyczepa, Odyńce, Korsir i inni mogą już zwijać interesy. Teraz jedynym słusznym warsztatem kamperowym będzie "kamper z RODos". Sklep z gratami do kamperów pewnie też otworzy :)
Daj spokój, to nawet nie warto strzępić ryja. Te dwa brudasy, nieroby i złodzieje (bo jak inaczej nazwać kogoś, kto okrada inne Państwa - nie wykupując obowiązujących na ich terenie pozwoleń) są idealną wizytówką Polski. Ogromne brawa dla rodziców tego czegoś. Musi ich duma rozpierać, że wychowali takich wartościowych obywateli.
@gasnica_pyanowa: Chyba trochę przesadza że budowa kampera zajmuje min. pół roku, w końcu umeblowanie wystawkami ze śmietnika i przymocowanie ich na trytytki to co najwyżej kilka godzin.
@martin-dabrovsky: taki kamper jak robi goblin to da sie w tydzien zrobic pracujac po te 8h dziennie. Janek liczy rok bo on buduje po 2h bo zmęczony po tym jest i musi odpocząć. On zawsze wymówkę sobie znajdzie żeby ukryć prawdę - on nie zrobił kampera na tip top bo nie miał funduszy, taka prawda
Janek nie rozumie że ktoś może mieć doświadczenie, pracowników, przyszykowany materiał itd. U Goblina dobrze to widać - przyjedzie bus to tam w pierwszy/drugi dzień jest połowa zrobiona. Na ostatnim odcinku pokazywał nawet że mieli już meble zrobione które tylko prymontować trzeba NO ALE kampera sie robi minimum rok, inaczej to amatorka XD
@Sprawiedliwy_Turbohejter: akurat tego hejtu na ten cel to nie rozumiem, to jak jest powódź to każdy MUSI robić cel na powódź i nie może na swoje rzeczsy? wiadomo że by było miło ale to nie jest przymus
@Dejwor: oczywiście, że to nie przymus, ale ze zwykłej elegancji mógł się wstrzymać z żebraniem na kilka dni, choćby po to żeby uniknąć nagonki. Mam nadzieję, że widzowie będą mądrzeli nadal, bo wczoraj na live zebrał 100 z 500, które chciał wyciągnąć z emerytur i rent Grażynek :)
Pisałem ostatnio, że żydzpasji jest przekonany o swojej zajebistości i że ludzie wpłacają donaty, bo chcą go oglądać.
Na foto odpowiedz tego żebraka na zadane mu pytanie o zbiórkę na Chorwację gdy inni robią zbiórki dla powodzian. Ogólnie mam wrazenie, że wykop przeniósł się na YT ;) Jest kilka dobrych komentarzy. Ciekawe ile z nich ukrył?
Dostało się też Goblinowi, bo "kampery na tiptop buduje się rok albo dłużej, a w pół roku to robią amatorkę" :) Akurat Goblin wstawił filmik o tytule "budowa kampera w kilka dni" ;)
Żebrak na live powiedział, że ma ochotę budować kampery, ale w odcinku powiedział, że jego kamper jest zrobiony "jakkolwiek" :)
Goblin, Andrzej z majowanie, kpt. Przyczepa, Odyńce, Korsir i inni mogą już zwijać interesy. Teraz jedynym słusznym warsztatem kamperowym będzie "kamper z RODos". Sklep z gratami do kamperów pewnie też otworzy :)
źródło: Screenshot_2024-09-27-04-35-57-210_com.google.android.youtube
PobierzTe dwa brudasy, nieroby i złodzieje (bo jak inaczej nazwać kogoś, kto okrada inne Państwa - nie wykupując obowiązujących na ich terenie pozwoleń) są idealną wizytówką Polski.
Ogromne brawa dla rodziców tego czegoś. Musi ich duma rozpierać, że wychowali takich wartościowych obywateli.
U Goblina dobrze to widać - przyjedzie bus to tam w pierwszy/drugi dzień jest połowa zrobiona. Na ostatnim odcinku pokazywał nawet że mieli już meble zrobione które tylko prymontować trzeba NO ALE kampera sie robi minimum rok, inaczej to amatorka XD
Mam nadzieję, że widzowie będą mądrzeli nadal, bo wczoraj na live zebrał 100 z 500, które chciał wyciągnąć z emerytur i rent Grażynek :)