Aktywne Wpisy
ZdzislawRotterdam +218
Pamiętajcie ze jak widzimy taki widok to dzwonimy na policję, a jak krzywo jedzie to mówimy ze prawdopodobnie jest pijany i odrazu są na sygnale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000059239
Pobierz
fernir88 +42
To my mężczyżni budujemy ten świat. #p0lka to tylko na stanowisko managerskie by chciała XD A gdyby nie faceci to prawda jest taka, że by sobie palcem do d--y nie trafiły. Ile kobiet buduje domy? Ile wywozi śmieci? I tak dalej...

Dosłownie nie ma żadnego powodu żeby taki program wprowadzić który zaszkodzi każdemu normalnemu człowiekowi ale deweloperuchy i banksterzy nienasyceni xD
Najpierw Pis a teraz PO z Tuskiem na czele robi wszystko żeby normalnego pracującego człowieka zgnoić xD
To już jest komiczne po prostu ale Polacy chyba to lubią xD
#nieruchomosci #polityka
No ludzie wszystko ma swoje granice xD
@KonserwatywnyMocny: pozdrawiam tag #neuropa, który dołożył cegiełkę do stworzenia kolejnego deweloperuchowego rządu, w zeszłym roku
@KonserwatywnyMocny: Wystarczającym powodem żeby program wprowadzić są wpłaty na kampanie polityczne PO, PiSu i PSLu
a niby kto mial stworzyć rząd xD pis z konfederacja? xD
@KonserwatywnyMocny: To teraz nam wyjaśnij jak ten kredyt zaszkodzi typowej rodzinie, która aktualnie poszukuje dla siebie pierwszego mieszkania. Tylko mi tutaj nie wyjeżdżaj, że wzrost cen o może 5% w świetle horrendalnego oprocentowania kredytów hipotecznych w Polsce rzędu 8-9% rocznie to jest sensowny argument.
Z pośród tego ścieku na wykopie, akurat trafiłem na twój post i jestem ciekawy jak merytorycznie wytłumaczysz swoje twierdzenia, bo w
@NieBojeSieMinusow: pis pis pis pis, oczywiście neuropkowy bot nie zauważył że napisałem "kolejnego rządu", do budy tam.
@Janusz_Conway: ale wiesz, że nie trzeba już protestować? Wystarczy mocny hejt na twitterku żeby władzy ręka zadrżała. Widziałeś jakikolwiek protest przeciw kredytowi 0%? Jakoś nie bardzo a jednak jeszcze nie wprowadzili. Także polecam zakładać konto na X i szkalować durne pomysły władzy( ͡º ͜ʖ͡º)
@bones1909: Albo świadomie manipulujesz, albo popełniasz błąd w rozumowaniu. Nie powinieneś porównywać sytuacji obecnej (kiedy funkcjonujemy w zawieszeniu, a ceny są wciąż napompowane) do sytuacji po wprowadzeniu
Natomiast wiem, że to będzie wzrost cen i katorga dla całej reszty. Co będzie? Zobaczymy
@Janusz_Conway: jakie planowanie, chłopie, to nie Szwajcaria xD Tutaj się liczy ile łapówek dadzą deweloperzy.
Udowodnisz im przekręt? Złapiesz ich za rękę? I co z tego, nikt nic z tym nie zrobi, jesteśmy taką samą wschodnią dziczą jak białoruś czy ukraina