Aktywne Wpisy
Zwierz33 +25
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
ventrillo +18
#primemma dawac pv mam link
Szukałem raz u mojej babci baterii do mojej profesjonalnej, chińskiej perfumiarskiej wagi, którą Adam Engler mi dorzucił za 20 zł do paczki, bo pewnie mu było mnie k---a szkoda po tym, jak się domyślił że będę liczył proporcje na krople. Zauważyłem, że obok paczki paluszków znajduje się całkiem pokaźna kolekcja olejków eterycznych. Oczywiście mam już całkiem pro składniki, więc poza jednym nic nie przykuło mojej uwagii - była to KAWA.
Otworzyłem jeszcze raz szufladę, popatrzyłem na jeden z moich ulubionych zapachów CUBA PRESTIGE (chyba ich w muglerze p------o, że będę kupował za ponad 2 zł/ml nowego wykastrowanego amena) i DOZNAŁEM OLŚNIENIA. OLŚNIENIA MOJE KOCHANE MIRASY.
Wziąłem zaraz wspomnianą już wagę i zmieszałem proporcje:
CUBA PRESTIGE 1,5 g
OLEJEK ETERYCZNY KAWA 0,055 (dwie krople)
i dostałem prawie 1:1 klona A mena pure coffee. Nie żartuje, jutro jeszcze pewnie zejdzie mi noseblind, ale zarzuciłem na rekę i to jest prawie 1:1 to. Ci j-----y, dodają do receptry dosłownie dwie krople innego składnika i wypuszczają nowy zapach. Czyli praktycznie odtworzyłem sobie (no prawie) mój ulubiony wycofany zapach a nawet nie musiałem się nigdzie rejestrować.
Zmieszałem jeszcze Cube z absolutem tonkowym i zrobiłem totalny mix (kawa + tonka + baza z cuby prestige).
Jak widać moja kariera perfumiarza nabiera tempa. Niedługo będę klonował jak ci hindusi na filmach na yt.
Polski Kątą Bisz, on się narodził
#perfumy
@Irciu: Jak ona się ma do Cuby Gold, bo miałem kupić tą drugą ale tyle tych "Kub" n------i, że się zdecydować nie mogę ¯\(ツ)/¯
@Chuopijak to prawda. mało tego - to nie jest cegła tylko tapeta xD no remont ostatnio był 12 lat temu, wtedy to było mega cool. Dobrze, że nie widzisz drugiej ściany bo na niej jest fototapeta w Londyn. Teraz niestety musi tak byc, bo cały hajs bede wydawał na nowe molekuły i składniki. Trudno.
@Irciu:
@Irciu: ej, ej. A skąd brałeś tego cudaka?
Hm. Tak się składa, że mam CP i .... hm ... podobają mi się takie eksperymenty. Jak się zdecyduję na zakup olejków, to ta kawa to mus, a może i coś się wymyśli w kierunku domowego UZ. Dzięki za inspirację.