Wpis z mikrobloga

m. To samo ma miejsce, jeśli chodzi o rolki, pełno fake newsów, szurii i różnego rodzaju gówna. Zastanawiam się, czy ktokolwiek się nad tym kiedyś pochylił, sama strona, lub mainstreamowe media, bo wydaje mi się, że nie. Piszę trochę chaotycznie, bo

@PtasiorI993: Nie patrz ;)
Myślisz, że dlaczego w kilka lat wykop stracił 80% ludzi, normlani ludzie wyprowadzają się z mediów społecznościowych.
Ja sam wykorzystuje np. wykop do odreagowania aby nie odreagować w
  • Odpowiedz
  • 0
@voldi Teoretycznie to najlepsze rozwiązanie, ale ja nie myślę tu tylko o sobie, myślę o tysiącach ludzi, którzy są karmieni tym gownem dzień w dzień, a potem przekładają to na życie codzienne.
  • Odpowiedz
@PtasiorI993: Miej wywalone na miliony ludzi, nic nie zrobisz, możesz próbować ale nic na siłę, w wolnym czasie, zajmuj się sobą i rodziną, serio.
To taj jakbyś się przejmował tym, że są jakieś przegrywy, które hejtują kobiety, albo tym, że mnóstwo młodych kobiet jest obecnie e-prostytutkami...nie dotyczy cię to.
Gorzej z polityką ale szczerze, nic nie możesz zrobić, multimilionerzy mają media i media wszystko kreują, zmiana zachodzi tylko jak się
  • Odpowiedz