Aktywne Wpisy

HoroLive +38
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

ChromeOsFan +248
Zarabiam w Polsce obecnie 6200zł netto. Wszedłem na stronę z ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie. Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 0,21 miesiąca żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie. Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 1400 zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie + hobby. Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 1 miesiąca czyli ponad 0,083 Lat!!!

źródło: image
Pobierz
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
- Zagubieni (dalsze sezony nie dla drugiej osoby)
- Gra o tron
Po krótkim szukaniu wpadł mi Haus of Cards i Sukcesja, chociaż ten drugi chyba zbyt wulgarny.
Opinie, porady? Zapraszam.
#seriale
źródło: temp_file4615634435580356026
PobierzJeden z najlepszych seriali ever
źródło: dr-house-czolo
PobierzScrubs juz byl wymieniony.
Orange is the new Black (tam na 8 sezonow jest moze z 10 scen seksu).
Grimm, Supernatural z takich bardziej fantastycznych.
What we do in the
Supernatural
Przystanek Alaska
Most nad Sundem
The
źródło: temp_file5833196529846932270
Pobierzpoirot
morderstwa w midsomer
kroniki braciszka cadfaela ( ͡° ͜ʖ ͡
A wychodząc poza tę sferę, to Kloss zawsze dobry.
No... i po dwóch godzinach będę pierwszy który poleci też Miasteczko Twin Peaks xDDDDD Kto tu już siedzi to ja nie wiem.