Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +133
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
#sebcel
Kontynuuję zabawę przez @KjatanSveisson
Cytaty które można użyć podczas spotkania wigilijnego z rodziną jak i prowadzenia biznesu on - line
Kontynuuję zabawę przez @KjatanSveisson
Cytaty które można użyć podczas spotkania wigilijnego z rodziną jak i prowadzenia biznesu on - line
źródło: 2172f9384f9e9bf649851ce20e0a128715bee8c84b51444abee804cd572033da
Pobierz

#gry #pc #pcmasterrace
@nowywinternetach: A skąd xD
Nie znasz pochodzenia towaru, czy jest z oficjalnego źródła, np. od dystrybutora na polskę, czy z lewego np. przemyt z zagranicy, bez cła oraz opłaconego podatku, lub z pralni pieniędzy np. zakup kodu, który został opłacony pieniędzmi z scamu.
Drugą kwestą jest to, że te kody mogą być wygenerowane lub sprzedawane przez kontent kreatora, który dostał je za
Bardzo, duzo gier pojawia sie w bundlach, rozdawane nest za darmo, za rejestracje itd.
A po chwili laduja na kluczykach, za pare dolcow.
jeśli np klucze z kluczykowni są z bundla to dostal przy przekazywaniu ich sklepowi który tego bundla sprzedaje.
owszem content creatorzy dostają klucze ale nie w takich ilościach by szło z tego biznes zrobić, bo chyba że studio rozdaje po 10 kluczy każdemu kto się zgłosi bez weryfikacji, to wtedy faktycznie setka kluczy na sprzedaż pójdzie, ale to trzeba nie mieć mózgu by
a myślisz że kluczykownia sobie sama wygenerowała działający klucz? klucz pierwotnie musiał wyjść od producenta.
jedyna opcja aby nie dostali kasy za klucz to jak ktoś wewnętrznie kradnie klucze i sprzedaje na lewo.
najgorszy wypadek to jak klucze są kupowane z kradzionych kart płatniczych, wydawca dostanie chargeback wtedy jak ktoś się połapie, zę go okradziono.
@nowywinternetach
W internecie jest dużo artykułów o tego typu stronach.
Działają one tak jak allegro, sprzedającym nie jest strona np. g2a, tylko zarejestrowany użytkownik, czyli prywatny sprzedawca np. pan janusz, który wystawia klucze, konta, karty pre paid, z nieznanego źródła np. w najniższej cenie.
Tego typu strony praktycznie nie weryfikują legalności oraz prawdziwości oferowanych kluczy, a systemy weryfikacji, o których
Miłego czytania:
https://factorio.com/blog/post/fff-303
https://www.gamesindustry.biz/subnautica-dev-demands-g2a-pay-usd300-000-to-cover-lost-chargebacks
ttps://www.bbc.com/news/technology-48908726
https://www.pcgamesn.com/slay-the-princess/pirate-it
Chyba że sa inne jakieś?