Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +16
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +266
Mam do Was ogromną prośbę. Mój kolega, który jest tatą dwójki małych dzieci, po nocach pracował nad stworzeniem strony internetowej, na której można obliczyć kredyt hipoteczny i sprawdzić, czy nadpłaty się opłacają. Wiem, że jest już sporo takich kalkulatorów, jak ten na Bankierze, i że wielu z Was woli inwestować w SP500, które obecnie ma YTD 22%. Ale dla niego to była naprawdę ważna sprawa i włożył w to mnóstwo pracy i serca.
Przez tę ciężką pracę nie miał nawet czasu pójść na Amarene, więc naprawdę doceniłby Wasze wsparcie. Proszę, pomóżcie mu i wykopcie jego stronę! Każdy plus i wykop się liczy. Dodatkowo, dla osoby, która napisze najbardziej plusowany komentarz, daję voucher o wartości 5 zł do Biedronki na chipsy i colę.
Link do strony: https://wykop.pl/link/7551889/nadplacac-kredyt-czy-inwestowac-policzylem-i-zrobilem-aplikacje
Z góry dzięki za wsparcie! 🚀
#nieruchomosci #gielda #kredythipoteczny #kredyt2procent #kredyt #lokata #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #konkurs
Zatem rok 2013 był nieopłacalny na nadpłaty kredytów.
edit: nvm, chyba już rozumiem jak to działa
ps. widzę ostro Ci się interfejs rozjeżdza, jaką masz rozdzielczość ekranu?
@pojaszek: a co to ma do rzeczy?