Aktywne Wpisy

Meciek +1024
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-

źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz
Emdeka +65
#pracbaza
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Wiem, że ciężko o diagnozę po tym co piszę, ale to kwestia, że w transporcie gdzieś jakiś kabelek się odpiął czy zasilacz całkowicie jest do d--y?
#komputery #pcmasterrace #informatyka
Dlatego tu jesteśmy tłumnie
@yahoomlody: jak nie zajrzysz do obudowy to nikt CI nie powie.
a jak zajrzysz to możesz sam zasilacz odpalić ręcznie zwierając piny
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0329/9865/3996/t/5/assets/where_does_power_switch_go_on_motherboard-stSlp8.True?v=1707797773
@Mordret jakby sam przycisk power był problemem to chyba i tak po podłączeniu zasilania jakieś diody by się świeciły w środku
@yahoomlody: to z------ś, teraz będą ci wmawiać że działał ale coś popsułeś
@yahoomlody: niekoniecznie.