Wpis z mikrobloga

Siemka, mamy kamerę w pokoju dziecka jak śpi w łóżku, reaguje na ruch i wysyła powiadomienia i jak wykryje ruch to robi jedno zdjęcie. Jedyne momenty kiedy przychodziło do tej pory powiadomienie a młodego nie było w łóżku (mamy ją ponad 2 lata) to gdy np przeciąg kołysał zasłona albo odkurzacz przejeżdżał. Dziś w nocy dostaliśmy 3 powiadomienia, o 1:26 1:36 i 2:50 i co ciekawe na dwóch pierwszych aparat chwycił jakąś dziwną poświatę ( ͡° ͜ʖ ͡°) szukam logicznego wyjaśnienia ale nikogo w pokoju nie było, okna zamknięte bo mamy alarm zresztą miejsce w którym widać te poświaty jest daleko od zasłon tak naprawdę bo byłem testować. Mucha raczej też nie bo i nigdy mucha nie dawała nam żadnych powiadomień a byłem w nocy sprawdzić i żadna tam też nie latała a musiałaby to być mucha gigant. Ktoś jakieś pomysły?
Na zdjęciu z 2:50 niestety nic się nie złapało ale powiadomienie przyszło

W komentarzu drugie zdjęcie
#duchy #zjawiskaparanormalne #paranormalne
Boroborro - Siemka, mamy kamerę w pokoju dziecka jak śpi w łóżku, reaguje na ruch i w...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Boroborro: zalecam niezwłoczne wykonanie egzorcyzmów na dziecku i innych domownikach!
nie zaszkodzi też pokropić łóżeczko wodą święconą a kamerkę najlepiej okadzić mirrą.
i kokardki, wiąż kokardki wszędzie, najlepiej czerwone gdyż to mógł być urok rzucony przez zawistnych sąsiadów!

Dwudziestydrugi - @Boroborro: zalecam niezwłoczne wykonanie egzorcyzmów na dziecku i ...

źródło: pepe-cross

Pobierz
  • Odpowiedz
@Boroborro: Ciężko stwierdzić, może być to owad lub duszek, może dodaj kamerę dodatkową, aby robiła dodatkowe zdjęcie pod innym kątem, jeśli będzie się to powtarzać. Sam mam światła na ruch i dotyk i mam trochę ciepło, jak to samo się odpala xD.
  • Odpowiedz
  • 1
@Damian7s: kamera to neno lui, polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra panowie akurat wczoraj grałem w phasmofobie ze znajomymi, więc kupuje troche sprzętu na duchy i dziś w nocy urządzam polowanie. Ten owad mi troche nie pasował bo powiadomienia z kamery nas budzą i byłem sprawdzić i nic nie widziałem żeby latało ale może umiejętnie się ukrył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz