Wpis z mikrobloga

@Sandrinia: Proponuję taki eksperyment. Zamienić głowy ludzkim bohaterom w tym "żarciku" i wrzucić ponownie na fejsa. Mama nadzieję, że dostanie tyle samo lajków.
  • Odpowiedz
@Sandrinia

@Daleth2202: zwykły żarcik a Ty się zesrałeś dopowiadając teorię wyssaną z palca xd

Ostatnio p---------e jest na wykopie, powoli mikroblog już przenika się tym syfem z głównej i reszty. Szczucie na wszystko.
  • Odpowiedz
@Richtig_Piwosz to akurat głupota. Gdybyś jeszcze na równi stawiał to ok ale wyżej? To od twojego żywienia i zdrowia zależy przyszłośc, pies nie pracuje, nie wychowuje dzieci, nie zajmuje się domem. Fakt jego strata boli ale w to miejsce bierzesz nowego psa.
  • Odpowiedz
akurat na wykopie często lata dużo memów gorszej treści o kobietach, więc o czym Ty piszesz xdd

@Sandrinia: Ale wykop to bańka, wąska społeczność. Spróbuj tak w bardziej mainstreamowym medium napisać o kobiecie. Za dużo przykładów podwójnych standardów widziałem.
  • Odpowiedz
@Essology: Tak jak wyżej pisałem. Wykop to bańka i wąska społeczność, a nie żaden szerszy mainstream więc nie manipuluj że to analogiczne przykłady.
  • Odpowiedz
@Daleth2202: W sumie też kiedyś dostałem w domu rodzinnym zjebę że usmażyłem sobie wątróbkę która była dla psa xD
I nie zesrajcie się, to taki klasyczny żarcik, jak z tym że do dziecka "nie jedz tego bo jest zepsute, daj ojcu"
  • Odpowiedz
@Daleth2202: ona nie ugotowała mu gorzej od psa, tylko nie ugotowała mu wcale. Z tego co wiem, psy nie potrafią same gotować, a ludzie potrafią. Więc w sumie to się pultasz, że baba nie ugotowała mu obiadu.
  • Odpowiedz