Wpis z mikrobloga

#xbox #eafc25 #fifa

mirki wytłumaczy ktoś jak kupić przez vpn ea fc 25 na xbox series s? jestem w tym kompletnie zielony, a nie powiem zagraloby sie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ekstaza kupujesz kod, np. egipski, pobierasz VPN na kompa albo telefon, ustawiasz zadany region i jak jesteś już zalogowany do sieci egipskiej to wchodzisz na konto Microsoft tam gdzie masz swój profil Xbox redeem coś tam, ustawiasz tam region też Egipt i dopiero wtedy realizujesz kod. Tak robiłem z rdr2 i bg3i zadziałało. Dokładniejsze opisy są na tych stronach z linkami do promocji.
  • Odpowiedz
@Ekstaza: Wchodzisz tu https://www.gamivo.com/pl/product/ea-sports-fc-25-xbox-xboxseries-us-ultimate, scrollujesz niżej do najlepszej ceny (widać tam np. 277.34zł), dodajesz do koszyka, w koszyku odznaczasz "Program ochrony klienta", dodajesz kod rabatowy DEAL4U i wychodzi to obecnie 261.39zł. Kupujesz, dostajesz kod. Instalujesz w Chrome wtyczkę UrbanVPN. Nic nie włączasz. Wchodzisz na redeem.microsoft.com i logujesz się do swojego konta. Jak przejdzie już do widoku, gdzie widzisz pole do wpisania kodu, włączasz wtyczkę UrbanVPN i wybierasz kraj (w tym
  • Odpowiedz
@PanKapibara: No to nie zrozumiałeś. Miałem na myśli to, że grasz bez VPNów, bo ludzie często pytają, czy jak kupuje np. na Argentynę, to potem musi mieć VPN włączony na Argentynę np. na routerze, z którym łączy się Xbox. A tu chodzi tylko o to, że VPN jest potrzebny wyłącznie w momencie odbioru kodu i nigdy później, a zmiana regionu konsoli też nie jest potrzebna.
  • Odpowiedz