Aktywne Wpisy

yourgrandma +63
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu

źródło: francuskie
Pobierz
6poziomprokrastynacji +1522
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Bardzo proszę o wprowadzenie dopłat do zakupu bitkojna. Nie po to ludzie kupują żeby stracić a niestety doszło do spadku ceny ¯_(ツ)_/¯ dopłaty potrzebne na wczoraj! PS. Znajomy ma również węgiel, który kupił po 3k za tonę 2 lata temu. Gdzie wysłać prośbę o wprowadzenie skupu interwencyjnego na koszt podatników? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bitcoin rośnie tylko
Więc teraz chodzi o to czy idea krypto czy konkretnie BTC to scam. Wg mnie to drugie bardziej. To pierwsze wejdzie, ale w formie cyfrowego fiata, bo inaczej nie ma sensu z perspektywy np dziejących banków.
Wracając do BTC to mi się wydaje, że jeszcze długo z nami będzie i będzie
Ale wątpię że z założenia BTC miał być
Jest przede wszystkim za wolny żeby służyć do czegokolwiek innego niż inwestowania np podobnie jak dzisiaj w złoto.
Dużo by pisać. Ogólnie wg mnie powinno być miejsce na klasyczny papierowy pieniądz i na krypto ale niestety z czasem pewnie uda się połączyć w jedno wady obu powyższych:)
Przypomnij mi jak spadnie do 0 jak jakiś shitcoin.
BTW bitcoin nie ma pokrycia w niczym, bo sam jest pokryciem
Po co mi jest Bitcoin? Mam hajs, chcę w coś zainwestować. Dlaczego warto kupić BTC?
Nie zamierzam się wyklucac jak coś, chcę zrozumieć jakie argumenty przemawiają, że to w ogóle ma sens? Bo od pierwotnych obiecanek do dzisiaj nic się nie stało i nic nie wskazuje żeby się stało
Nie musi wierzyć w BTC. Wystarczy że wierzy że są frajerzy którzy to będą kupowali.
On na tym filmiku niczego nie wyjaśnia, po prostu mowi że uwierzył i że wprowadza do oferty, a musi tak pi3rdolic bo ma influes i chce naganiać
ja cie nie zamierzam do niczego przekonywać, bo widzę że masz już solidnie wyrobione zdanie i żadne argumenty
Jaki blackrock ma kogoś wykeszczyc? Przecież ci napisałem że to pośrednik, on ma fee od transakcji i utrzymania pozycji, ma zautomatyzowaną obsługę i tyle
lubię tego typu pewne stwierdzenia na tego typu tematy, łatwo można po nich rozpoznać różnicę między
źródło: 85lmdhcprup61
PobierzTaka dyskusja na wykopie, następnym razem się nie udzielaj jak nic nie masz do powiedzenia