Wpis z mikrobloga

Uwaga post zawiera spoilery #dark #seriale

Czy jest sens ogladac serial dark jesli wiem ze

Pytanie moze glupie, ale ktos kiedys gdzies tam takiego mowil a slyszalem dobre opinie o serialu. Jesli to jest spoiler z 1 odicnka to spoko, ale nie chcialbym aby sie okazalo, ze to jakis main plot co sie na koncu dowiadujemy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rudz1elec: jest sens dla samej gimnastyki mózgu przy rozplątywaniu wątków i ustalaniu kto jest kim i kiedy, po skończeniu zapewne pierwsze co zrobisz to wyszukanie w google "dark series explained"
  • Odpowiedz
@Rudz1elec: to, że chodzi o przechcodzenie w czasie już wiadomo prawie od początku, ale to dopiero początek świetnej przygody z serialem, ile główkowania, rozkminiania, genialnje nakręcono te linie czasowe. Po skończonym serialu włączyłam od 1 sezonu na nowo, by oglądać z innej perspektywy. Ten serial ma tyle warstw ile cebula, ciągle odkrywa się nowe dno, jak dla mnie 9/10 serial (może 3 sezon trochę przekombinowany, ale i tak wracam z
  • Odpowiedz
@Rudz1elec Oglądaj bo naprawdę warto. Dla mnie numer 1 na netflixie. Po obejrzeniu polecam wejść na stronę internetową tego serialu. Są tam wszystkie linie czasowe dokładnie opisujące fabułę, wydarzenia itd.
  • Odpowiedz