Wpis z mikrobloga

Motomirki, potrzebuję dostać taką listwę do mojego gruza - ford mondeo mk3. Jak tego szukać, jak to nazwać? mam taki sam problem co na zdjęciu (fota z forum https://www.mondeoklubpolska.pl/showthread.php/118690-mk3-Listwa-dolna-szyby-przedniej-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87 ) tylko jeszcze bardziej mi to odłazi i po ostatnich deszczach woda spłynęła do wewnątrz tak, że przepełniła dywanik i wsiaknęła w tapicerkę, no j---e jakby coś zdechło. Już to w większości odparowałem, wywietrzyłem i dzisiaj po wymianie filtru kabinowego już mniej, ale po kolejnym deszczu będzie znowu dramat.
Wszystkie znane mi szroty w okolicy już nie istnieją, a samo słowo szrot w googlu zmieniło znaczenie na równe skupowi złomu, które nie chcą się ostatnio bawić w sprzedaż części ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakby ktoś mi powiedział jak to nazwać żeby znaleźć na necie, albo zna jakiś szrot w #rudaslaska #zabrze #chorzow i okolice gdzie można podjechać i sobie taką część znaleźć i wytargać to będę wdzięczny ;)
#samochody #naprawasamochodow #kiciochpyta
Just_Piotrek - Motomirki, potrzebuję dostać taką listwę do mojego gruza - ford mondeo...

źródło: temp_file2145704266277695809

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kyosti: no właśnie przez podszybie rozumiem to co jest od wewnątrz, "pod szybą", na olx też na "podszybie" wyskakuje tylko to. A to by musiało być raczej "naszybie" xD ale dzięki za namiar, jutro sobie do nich zadzwonię
  • Odpowiedz