Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Najlepsze postaci to pan Jacek, dziadek, Kuba i policjant
#gimbynieznajo
@j557: takie diversity, że w dzisiejszych czasach by krzyczeli, że to rasistowski i nazistwoski serial xD
Pamiętam, że jak ten serial leciał to mega mi się podobał ich dom/mieszkanie bo było takie po nowoczesnemu na tamte lata. U mnie w domu były smutne białe krzywe ściany a u nich jakieś beżowe i
Szkoda, że przez chorobe śp.Kownacka później zniknęła.
O to przecież chodziło - nanosząc takie poglądy na małego, przemądrzałego gnojka pokazywali na jakim poziomie intelektualnym jest libertarianizm
To teraz sobie odśwież 13 posterunek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedyś prawie każdy miał z tego bekę i do głowy by mu nie przyszło, że coś jest nie tak, a teraz większość doznałaby szoku, dla wielu byłoby to dzisiaj aż niesmaczne. Dobry sposób na zdanie sobie sprawy jak bardzo zmienił się humor w sumie przez jedno pokolenie na skutek polityki.
@Movet: Byl tez odcinek jak walczyła na czary z ta sprzątaczką Jedruli, która swoja droga znała cały bestiariusz słowiański ( ͡° ͜ʖ ͡°)