Wpis z mikrobloga

@Gojo2323: że jeszcze nikt tej poje@£#@ pasty nie wkleił xD

-bądź mno
-anon, lvl 43
-masz żonę
-gwałcisz ją co noc
  • Odpowiedz
@gupi_ja:

4. Jedrula opowiadający, że marzy o spokojnym, biednym życiu, jak Kwiatkowscy. Wręcz wyśmiewa ich, że nie mogą sobie pozwolić na tak wystawne życie jak on XD

To akurat był jego sentyment i poważnie do tego wzdychał, bo mu Alutka jazdy robiła w domu.

Ciekawsze było obsceniczne podrywanie Jacka przez Alutkę i zaufanie Jędruli w tym względzie - do Jacka, bo do Alutki to chyba nie.
  • Odpowiedz
było diversity i nikt o to j-----a nie dawał

@j557: co innego, jak wśród adoptowanych dzieciaków jest azjatka i murzynka, a co innego jakby czarny był np. posterunkowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikomu to nie przeszkadzało, bo nie robiono z widza durnia.
  • Odpowiedz
@Gojo2323: Rodzina Zastępcza jest mniej nośna, bo jest mniej przaśna niż Kiepscy. Nawet bym zaryzykował stwierdzenie, że RZ jest to serial wręcz inteligencki, ale w tej inteligenckości niewyniosły i prawdziwie familijny. Porównywanie tego z ultrafajnopolacką epopeją pt. Rodzinka.pl to jest nieporozumienie. Mi przy oglądaniu go zawsze towarzyszyło ciepło na sercu (podbijanej świetnym soundtrackiem - sklejonym z utworów z jakiegoś banku muzyki ale cudownym) wyzwolone widokiem tych szczęśliwych Kwiatkowskich, ale jednocześnie
pawelososo - @Gojo2323: Rodzina Zastępcza jest mniej nośna, bo jest mniej przaśna niż...
  • Odpowiedz
@Gojo2323: filip "fifi" mnie w------ł bo był pyskaty, ciocia maryla też bo grała tak mega sztucznie, ale uwielbiałem rolę mamy/pani ani, ś.p. pani Gabriela Kownacka to naprawdę wspaniała kobieta z klasą była.
  • Odpowiedz