Aktywne Wpisy

pamareum +308
Deweloper Matexi już publikuje ceny. W nowej inwestycji przy Bukowińskiej w Warszawie kawalerka 28000 zł za metr.
#nieruchomosci #warszawa
#nieruchomosci #warszawa

źródło: IMG_2668
Pobierz
iTuTego +237
Mirki zaginęła znajoma, wstawiam za zgodą jej Mamy.
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt

źródło: temp_file7692371598510606434
Pobierz
Obecnie UoP w korpo, praca full zdalna, ale widzę 0 dalszego rozwoju (w tym pieniężnego).
Dostałem propozycję od małej firmy, widzę w niej możliwość rozwoju, w tym podwyżki, na start wzrost płacy o 20%, ale na B2B (wzrost po odliczeniu kosztów np księgowa). Minus duży, to praca hybrydowa, raz w tygodniu biuro, oddalone o 200km. Biuro w moim rodzinnym mieście, więc dzień wcześniej mogę pojechać do rodzinki i tam się przekimać. Bije się z myślami czy warto poświęcać czas na przejazd. #kiciochpyta
Samochodem zapewne?
@thority tak, albo BlaBlaCar jako kierowca/pasazer
Gdyby mogła, to by się przeniosła ze mną, ale nie ma takiej możliwości…
Gdybyś zaproponował obecnemu pracodawcy stawkę 12K + VAT, to na 12% ryczałcie dostawałbyś 9,9K a Twój pracodawca oszczędzałby 2,5K.
To, że w innej firmie na B2B wychodzi Ci więcej niż w obecnej robocie na UoP nie oznacza, że pracodawca
Ta praca hybrydowa o tyle jeszcze kusi, ze do Miasta rodzinnego i tak co jakiś czas jeżdżę, teraz musiałbym po prostu dużo częściej.
Niby z racji na sytuację będzie możliwość, żebym raz na dwa tyg jeździł, po tym jak poznam strukturę itp.
Dodatkowo właśnie tak celuję, że pewnie 2-3 lata to potrwa, a nie 10 tak jak mówisz…
Do pierwszego jeździłam przez 1,5 miesiąca, do drugiego pierwszy raz pojechałam chyba po pół roku. A ostatni raz, w którymś z nich byłam w lutym :P
Po jakimś czasie pracodawca stwierdził, że takie wyjazdy za dużo kosztują (musieli mi