Wpis z mikrobloga

• 0
@Piechotek: czyli w PKP sa miejsca po 2 i po 2 na przeciwko jakby 4 miejsca w jednej grupie? Mógłbyś to w paincie jakoś pokazać tak obrazowo? To jakie miejsca wpisać żeby 3 osby siedziały albo obok siebie albo na przeciwko
  • Odpowiedz
@kubenqqqq: Dobrze napisali ci, abyś sprawdził w tych aplikacjach. Mi się nie chce, ale z tego co widzę, to masz wagon bezprzedziałowy. Prawie na pewno będzie to wyglądać jak w autokarze, że masz siedzenia za sobą z luką pośrodku. Czasami tam też są takie czteroosobowe miejsca ze stolikiem, ale wtedy na bilecie gdzieś pisze, że masz miejsce przy stoliku
  • Odpowiedz
  • 0
@Reretos dzięki wielkie za pomoc faktycznie jak biorę miejsca przy stoliku to generuje mi wszystkim 3 osobom miejsca obok siebie i tak chyba bedzie najlepiej dzięki
  • Odpowiedz
@wykopnet: A jak zaocznie sięuczę w żąku to mogę wybrać te dzieci/mlodzież 37% czy coś innego mam zaznaczyć bo pamiętam że kiedyś było napsiane do jakiegoś wieku a teraz tylko dzieci i młodzież a mam 22 lata
  • Odpowiedz
@wykopnet: faktycznie działa czyli najpierw biały - warszawa pozniej te same polaczenie warsszawa krakow dzieki wielkie działa mozna sprawdzać graficznie miejsca
  • Odpowiedz